2777
2789
عنوان

دخترم کلاس نهمه فردا امتحان ریاضی داره داره بازی میکنه🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 54 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر منم داره حساب می‌کنه پاس میشه یا نه  پسرامم جوری خوندن که بیست میگیرن نمی‌دونم چیکار کنم ...

چقد دخترتون مثله منه منم دارم حساب میکنم پاس میشم اگه نشدم میرم ترمیم میکنم شهریور

اَزجآن‌گَرخُوشتَربآشَد،طُ‌آنی...🕊❤️A

اصلا دلت نخواد هیچ خوب نیس😂

نگوووو😄

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان 

باید بشینی بالا سرش 

مادرا بچه های این نسل دهه ۵۰ و ۶۰ نیست ولشون بدی یه کتکم بهشون بزنی بگی شکر میخوری درس بخونی بعد برن زیر تیر چراغ برق درس بخونن و تو سن کم استاد دانشگاه بشن 

بااااید زور بالا سرشون باشه 

نهم شوخی نداره ها بشین بالا سرش 

دیگه الان درس خوندن به چه دردی میخوره؟ از صبح داره چیکار میکنه

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
منم نهمم فردا امتحان دارم میخوام childs play فصل 3 رو ببینم ولش کنید مهم نیست    

الا متوجه نمیشید سر انتخاب رشته به مشکل می‌خورید، حتی رشته هم بیارید مدارس خیلی سخت ثبت نام می کنن گروه بندی می کنن

الان باید بخوابه دیگ وقت درس خوندن نیست چقدر بچه مدرسه ای تو سایت زیاد شده از سه سال پیش عرزشی و ب ...

دقیقا منم تو این تاپیک فهمیدم 

واقعا مهدکودک شده 

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
2810