2777
2789
عنوان

نهایی ها انقدر سخته که ممکنه همشو بیوفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 12 بازدید | 40 پست
فلسفه تاریخ جامعه اقتصاد  کدومشو بگم همشون سختن و مطالبشون باید مفهومی خونده شه نه حفظی🚶🏻‍♀️ ...

دقیقا😔😔

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره  ببین مثلا اگه یه نفر یه درسو کمتر از 15 بگیره برای اینکه مدرسه ثبت نامش کنه شهریور میره ...

ای وای 

یعنی یه جورایی مثل ترمیم معدل هست 

میگم معاونمون میگفت امسال هرکی معدلش پایین بیاد خودمون میفرستیمش کاردانش راست میگه؟ یعنی میتونن این کارو انجام بدن؟

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱
ای وای  یعنی یه جورایی مثل ترمیم معدل هست  میگم معاونمون میگفت امسال هرکی معدلش پایین بی ...

عزیزم حالا شاید نیوفتاده باشی

انسانی درساش حفظی  و مفهومیه نه؟

پدر و مادر ناخواسته فرزند خویش را شبیه خود میکنند و نام تربیت را بر آن میگذارند!
اره منظورم ترمیم  نمیدونم والا ولی فکر نمیکنم

اها ممنونم

عزیزم حالا شاید نیوفتاده باشی انسانی درساش حفظی  و مفهومیه نه؟

نمیدونم قشنگم ولی خیییلی خراب کردم  حفظی هست ولی بیشتر مفهومی الان امتحانهایی که دادم همش مفهومی بوده که خراب کردم

من یازدهمم روزی سه وعده گریه میکنم😂 چه میشه کرد باید تحمل کنیم

دختر منم یازدهمه،،هر نیم ساعت از اتاقش میاد بیرون نوحه سرایی می‌کنه باز می‌ره تو اتاقش،😑😐

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍

منم انسانی ام و دوازدهمم

و اینو مطمئن باش وقتی دوازدهمی بشی فشار درسا خیلی بیشتر می‌شه به معنای واقعی سال آخر پوستت کنده می‌شه 

چون علاوه بر نهایی کنکورم هست 

و مایی که دوازدهم هستیمم با نهایی آشنایت نداشتیم و الان وضعیتمون مثل توئه 

سعی کن حد توانتو بزاری  اصلاً به افتادن فکر نکن چون خیلی معدلتو می‌کشه پایین

من شنیدم که احتمال داره یا کنکورو تشریحی کنن که این اصلاً خوب نیست یا اینکه شرط نهایی رو بردارن و به جاش عمومی بیارن

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...

دختر منم یازدهمه،،هر نیم ساعت از اتاقش میاد بیرون نوحه سرایی می‌کنه باز می‌ره تو اتاقش،😑😐

🤣🤣🤣 

من خودم به عنوان دوازدهمی واقعاً بهش حق میدم واقعاً سطح نهایی و بالای پوست آدم کنده میشه 

تو ذوق قلب کوچیک منی...(M)❤️🫀...