2777
2789

وای نهایی دارم امسال کلاس دهمم رشتم انسانیه 

همینکه من اومدم دبیرستان همش نهایی شده و واقعا سخته اخه ما هیچ اشنایی با نهایی نداریم معلمامونم اصلا درست درس نمیدن منم ممکنه برای اولین بار توی عمرم همشو شهریور امتحان بدم واقعا خیلی گند زندم و استرس دارم که همشو بیوفتم بعدا مدیر معاون راجبم بد بگن😔 دعا کنید تاثیر دهم و یازدهم رو بردارن واقعا کاش میشد😔 تا ۲ تیر امتحان دارم و امروزم اقتصاد هست که من فقط سوالات تشریحی بلدم انقدرررررررم سوال داره که من هیچی بلد نیستم

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

حتی سوالات شبه نهایی جامعه از ما گرفتن انقدر سخت بود و اصلا انگار این سوالا توی کتاب نبود همه زیز ده گرفته بودن دیگه شما فکر کن خود نهایی رو بچه ها چند بگیرن😔

این کابری دست دو نفر میباشد✋ تاپیک با موضوع های متفاوت دیدین تعجب نکنید😂 گاهی کابری دست منه و گاهی دست دوستم🌒🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صحبتشو کردن ولی تصویب نشده شاید بردارن شاید نه

ای کاش بردارنش...💔 

الان چند تا از بچه های کلاسمون از فشار درس بستری شدن بیمارستان

هعی همه چیو برامون سخت کردن فکر کن ما پشت کنکوریا چی میکشیم با ترمیم معدل و کوفت و زهرمار

کاش تموم بشه همه چیز واقعا خسته شدم.. 

الان جوری گند زدم امتحانامو که میترسم همشو بیوفتم شهریور دیگه ابرویی برام نمیمونه😔

امیدوارم بردارن  ولی برای ما تجربی ها واقعا اسونن و خوب بود  اابتا حرف من فقط نیست اکثرا ...

خدا کنه واقعا  بردارن خیلی خوب میشد..

کاش تموم بشه همه چیز واقعا خسته شدم..  الان جوری گند زدم امتحانامو که میترسم همشو بیوفتم شهریو ...

درک میکنم 

ولی حالا که جنس امتحانات و درجه سختی شونو دیدی پس خیلی بیشتر تلاش کن عزیزم موفق باشی

من یازدهمم روزی سه وعده گریه میکنم😂 چه میشه کرد باید تحمل کنیم

دقیقا

ی بار وقتی از امتحان میگردم گریه میکنم ی بار برا اینکه بقیه فک میکنن خنگم ی بار چون حال ندارم بخونم ولی مجبورم ینی کلا از گریه غافل نمیشم ک وقت برا درس خوندنم باشه😂

سلام🙋🏻‍♀️من مهرسام ۱۷ سالمه🤭نامزد علی اقامونم😌😂❤️ 

من یازدهمم روزی سه وعده گریه میکنم😂 چه میشه کرد باید تحمل کنیم

ببین چه بلایی سرمون اوردن بخدا😔 

وای اگر شهریوری بشم چی؟؟؟همشو بیوفتم چی

2810