2777
2789

این سوال کلا اشتباه هست ..(زدن و خشونت فیزیکی رو به هیچ عنوان توجیح نمیکنم )اما شما نگاه به زندگی خودت و شرایطت خودت بنداز ..اگر نبخشی چی میشه ؟؟اگر ببخشی چی میشه ؟؟این سوال هارو از خودت بپرس و جوابشون به خودت بده ..میفهمی باید چکار کنی ..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من تو بازداریم خانواده خودم خون به جگرم کردن  یادم که نمیره وهربار یادم میاد گریم میگیره ،وقتیم ...

چقدر کامنتت قلب منو به درد آورد ..چیشد اینقدر بی رحم شدیم😔 ..من به جای همه اونها که رنجوندنت معذرت می‌خوام ..الهی اینقدر خوشی ببینی اون روزا رو کلا فراموش کنی 🌹

شوهرخواهر من هم توی  بارداری،هم نوزاد  به دست،خواهرمو زد. نوزادشو  پوشش   میده که کتک به  نوزاد  نرسه😪😪دعا کنید  شوهرش  سربه راه   بشه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هیچی درهرصورت باید ادامه بدم....

خوب شما که باید ادامه بدی و شرایط دیگه ای نداری ببخش ..

گذر کن از این موضوع بخاطر روح و روان خودت و بچه هات ..بخاطر آروم بودن جو خونه ات ..امیدوارم بهترین ها برات پیش بیاد 🌹 

رو بچه ی اولم ۲ماهه باردار بودم بخاطر حرفهای چرت مادرش منو در حد مرگ کتک زد منم خودمو زدم به غش کردن ترسید سریع منو بیمارستان ..خداروشکر بچم سالم بود صدای قلب بچه را که شنید خیلی منقلب شد به دست پام افتاد طلب بخشش کرد....بخاطر آرامش خودم بخشیدم ولی هرگز ننه ی عفریته ش نمی بخشم که تو سرش بدگویی منو جلوش گفت.....دیگه الان بچم ۹سالشه دیگه اصلا کتکم نزده و عاشق پسرمه.....هر آدمی اخلاق ش فرق داره.....شما هم سعی کن سربه سرش نزاری سکوت کنی

2810