دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
وقتی تا سی سالگی نبوده باشی بعدن نمیشه باشی الان بعد هشت سال شوهرم یه مسافرت نمیبره تا حرف بزنم میخو ...
آره درست میگی رفتار خانواده نقش زیادی تو آینده آدم داره ..اما سعی کن خودتو نبازی ..هممون گرفتاریم یکی کمتر یکی بیشتر ..شرایط مالی نداره ؟یا اخلاقش اینجوریه ؟؟هیج جوره نمیشه با زبون و محبت به راه بیاریش ؟
آره درست میگی رفتار خانواده نقش زیادی تو آینده آدم داره ..اما سعی کن خودتو نبازی ..هممون گرفتا ...
جوری باهامون رفتار میکنه انگار به زور داره تحملمون میکنه یه سرع تو اتاق درم بسته ،تا وقتی من همه کارارو بکنم هیچ اعتراضی در هیچ زمینه ای نداشته باشم ونگم بریم جایی حتی گردش خوبه فقط کافیع بگم مثلا عصری بیا بریم پارک براخلاقیاش شروع میشه ،وضع مالی متوسطع ،منم ادمم از صبح تا شب سر پام اگه حرفیم بزنم میگه قر قر در صورتی خودش بعضی وقتا بهم میگه خدا رو شکر مثل خواهرات نیستی خیلی صدا میدن ،شانسه خواهر شانسه منم اینه😓