2777
2789
مساله اين هست كه ايشون كلا كنترل خشم نداره يا براي بار اولش هست و خط قرمز خودش هم هست برخورد ف ...

کنترل نداره خودشم نمیخواد اما نمیتونه کنترل کنه.البته منم میزنم ها ولی زورم بهش نمیرسه

حق داری میفهممت حتی اگه حق نداشتی هم،یه زن باردار روحیش حساسه شکنندس باید مراعاتتو بکنه اما وقتی ای ...

ببین انقدر حالم بده همش خونه مامانم غذامیخوریم...اونوقت چند روزه مامانش ازشهرستان اومدهشهرماهرکی یه وعده دعوتش کرده...میگه چرا مامانم دعوت نکردی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی تا سی سالگی نبوده باشی بعدن نمیشه باشی الان بعد هشت سال شوهرم یه مسافرت نمیبره تا حرف بزنم میخو ...

آره درست میگی  رفتار خانواده نقش زیادی تو آینده آدم داره ..اما سعی کن خودتو نبازی ..هممون گرفتاریم یکی کمتر یکی بیشتر ..شرایط مالی نداره ؟یا اخلاقش اینجوریه ؟؟هیج جوره نمیشه با زبون و محبت به راه بیاریش ؟

بار چندمشه اولین بارنیس

كاش قبل بارداري تصميم جديتري ميگرفتي 

ولي عزيز دلم الان داري خودخوري ميكني براي شما و فرزندتون اصلا خوب نيست

براي آرامشت و سلامتيت رها كن يكم فاصله بگير 

بعد زايمان حتما مشاوره بگير هم براي جلوگيري از افسردگي هم راهكار مناسب

كاش قبل بارداري تصميم جديتري ميگرفتي  ولي عزيز دلم الان داري خودخوري ميكني براي شما و فرزندتون ...

اتفاقا بعدازاین کارش کامل قیدشو زدم دیگه برام مهم نیس اصلا...فقط فکر خودمم کاریش ندارم

کنترل نداره خودشم نمیخواد اما نمیتونه کنترل کنه.البته منم میزنم ها ولی زورم بهش نمیرسه

ايشون مشكل كنترل خشم داره حتما كه آسيب ديده 

ولي نذار تورو هم بيمار كنه

يه حريمي براي خودت قائل شو فاصله بگير تا آروم بشيد

ميدونم دلت شكسته ميدونم منصف و مهربون نبوده ميدونم حق شما اين نيست ولي به خاطر خودت بچه ات رها كن 

آره درست میگی  رفتار خانواده نقش زیادی تو آینده آدم داره ..اما سعی کن خودتو نبازی ..هممون گرفتا ...

جوری باهامون رفتار میکنه انگار به زور داره تحملمون میکنه یه سرع تو اتاق درم بسته ،تا وقتی من همه کارارو بکنم هیچ اعتراضی در هیچ زمینه ای نداشته باشم ونگم بریم جایی حتی گردش خوبه فقط کافیع بگم مثلا عصری بیا بریم پارک براخلاقیاش شروع میشه ،وضع مالی متوسطع ،منم ادمم از صبح تا شب سر پام اگه حرفیم بزنم میگه قر قر در صورتی خودش بعضی وقتا بهم میگه خدا رو شکر مثل خواهرات نیستی خیلی صدا میدن ،شانسه خواهر شانسه منم اینه😓 

خدایا شکرت🌹
ايشون مشكل كنترل خشم داره حتما كه آسيب ديده  ولي نذار تورو هم بيمار كنه يه حريمي براي خودت قا ...

اره دقیقا نمیتونه خشمشو کنترل کنه.همشم بخاطر رابطه جنسیمون و عاطفیمون هس..ارامش نداریم توزندگیمون..شاید اگه حوصلم شد زندگیمو نوشتم خیلی تجربه توشه

ايشون مشكل كنترل خشم داره حتما كه آسيب ديده  ولي نذار تورو هم بيمار كنه يه حريمي براي خودت قا ...

اره دقیقا نمیتونه خشمشو کنترل کنه.همشم بخاطر رابطه جنسی مون و عاطفیمون هس..ارامش نداریم توزندگیمون..شاید اگه حوصلم شد زندگیمو نوشتم خیلی تجربه توشه

مثلا نمیشه باید کشیده بشه به طلاق؟با یه بچه توشکم ویه بچه ی۵ساله؟

نه طلاق که نه...چرا براش دچتا بچه اوردی؟ مگه اخلاقشو نمیشناختی؟ و اینکه باید رفتارتو باهاش تغییر بدی 

مامان یه دخمل گوگولی