2777
2789

دارم میرم شمال خونه بابام 

رستوران بودیم شیشه رو شستم و بعدش تا ماشین حرکت کرد عجله ای شد کلا یادم رفت

دخترم نه ماهشه چیکار کنم😭

خودمم شیر ندارم

یه جا تو راه وایمیسه بالاخره از دارو خونه میخری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطره چکونم نداری؟ 

چرا فقط یدونه شیشه داری همیشه باید دوتا شیشه واسه بچه داشته باشی

اگر نه ماهشه فکرکنم بتونی با لیوان هم بهش بدی

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. 

به شوهرت برو بگو راننده داروخونه دید وایسه 

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

ای بابا.. باید فوری تهیه کنی.. بگرد تو گوگل مپ ببین داروخونه نزدیک کجاست به رانتده بگو .. اگه دیدی دارع مقاومت میکنه بگو کرایه اضافی میدم

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!