2777
2789

اگر ببینن یکی امیدواره به یه چیزی همه تلاششون میکنن تا ناامیدش کنن بعد دیگه طرف ناامیده صد که شد میخوان امیدوارش کنن 

ببینن کسی مثبته یا شاده انقد مینالن پیشش تا اونم ناراحت بشه بعد میگن چرا دیگه شاد نیستی مثل قبل ؟

یا یه نفرو انقد میکوبن با خاک کوچه یکیش میکنن یا یه نفرو در حد خدا و پیامبر بالا میبرن بدون هیچ دلیلی 

یه نفرو کاملا میکوبن بعد بهش میگن قوی باش من فقط انتقاد کردم  انگار یه سرباز رو بگیرید ده نفری بزنید بعد بگید برو جنگ 

تو همه چی دخالت میکنن نظر میدن  فقط تو اینستا بلدن حرفای خوب بزنن مخصوصا وقتی یه مادر با بچه ش میبینن تو همه چی میخوان نظر بدن من یه بیرون با پسرم میرم نزدیکه ده تا توصیه میگیرم توصیه های الکی مثلا صندل پاش نکن ناخونش خراب میشه پفیلا بهش نده بهش بگو اینجا دست نزنه کی جمله به من چه ملکه ذهن ایرانیا میشه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونید چون حسادت زیاده، طرف کلی تلاش کرده موفق شده اینا تلاش رو نمیبینن موفقیت را میزارن پای شانس و شروع به حسادت میکنن، یا بلد نیستن رو خودشون کار کنند شاد باشند هر کی شاد باشه را منقلب میکنن...

چه ربطی به ایرانیا داره حالا

ایرانیا اینجوری هستن به خودشونم میگن خونگرم ما ترکیه رفتیم اصلا کسی کاری نداشت اینجا اگر یه بچه گریه کنه همه میان نظر میدن انگلیس که برادرم هست کسی میتونه شکایت کنه اگر این برخورد رو دید مردم آزاری محسوب میشه میگه بچه از اول اتوبوس تا آخرش میره و میاد صدا میده حتی اگر مادر چیری بگه پلیس میتونه دخالت کنه