2777
2789

سلام  صبح پنجشنبه ی شما بخیر باشه🌾 

تاپیک های قدیمیم هست و بچه های قدیمی بنده رو میشناسند.  

هر گوشی بلااستفاده دکمه ای! و ساده حتی خاموش دارید! که بکارتون نمیاد مدلهاشون رو بفرمایید ان شالله خریداری میشه. 

یا اینکه تصویرش رو در پیام رساان به شماره زیر ارسال کنید: 

۹۳۳

۳۲۰

۱۲۱۲

هر سوالی هم در مورد سخت افزار داشتید در خدمتم. بپرسید جواب میدم سر فرصت.

اگر هم این تاپیک براتون مفید نبود، ی صلوات برای سلامتی خودتون و عزیزانتون هدیه کنید🍀🌿  

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی داریم چندساله خاموشه روشن نمیشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ممنونم🙏ب دستانم قول دستانت را دادم من بد قول نیستم تورو بدست میارم❤😍

سلام ببخشید من گوشیم سامسونگ a10sهست 

چند وقته خودش تایپ میکنه از برنامه ها خارج میشه وارد برنامه های دیگه میشه این اتفاق بیشتر تو شاد وب سروش وب میفته و وقتی میخام رمز گوشی رو بزنم خودش وارد میکنه پین اشتباهی 

مشکلش حدس میزنید چی هست

چند تا دارم ولی خب مشکلم اینه ارزون خرشون نکنن 

قیمت دستم نی 

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
ببخشید گاهی اوقات علت پرش گوشی سامسونگ چیه

سلام

پرش تصویر منظورتونه؟

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

سلام خوب هستید؟

من دخترم چندسال پیش یه تبلیت داشت مدلش یادم نی از دستش افتاد و دیگه روشن نشد... چندجایی هم بردم ک موفق نشدن درستش کنن

کلللللی عکس و فیلم توش داشتم بنظرتون میشه این فیلم و عکس ها را یه جوری برگردوند خیلی ناراحتم بابتشون

آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

چند تا دارم ولی خب مشکلم اینه ارزون خرشون نکنن  قیمت دستم نی

سلام

قیمت استعلام بگیرید از بیرون بعدش اگر تصمیم قطعی داشتید در خدمتم

سلام بله صفحه نمایش مثلا دارم پیام میدم یهو میپره میره رو برنامه دیگه

اگر گلس محافظ صفحه کهنه شده تعویضش کنید

اگر تاچ ترک نداره

اگر حل نشد مشکلتون یک بار تنظیمات فکتوری کنید

اگر همچنان پابرجا بود باید تاچ تعویض بشه