2777
2789
جدا از اینا بنظر من خدا خیلی بخشنده و بزرگه  اگه کم بخوای همونقدر بهت میده .اگه ناشکری کنی همو ...

خیلی ممنون ک برام تایم گذاشتی و نوشتی 

درسته تموم حرفات و دارم همینکارارو میکنم 

من متاسفانه دوتا بچه پشت هم داشتم و خونه مادرشوهرم بودم با دخالت هاشونو و شوهری ک قدر دان من نبود و نا پخته رفتار میکرد دچار افسردگی شدم الان ک بچه هام از آب و گل دراومدن دارم میفهمم چی گذشته بهم 

و ان شالله پر قدرت ادامه میدم 

همون مولتی ویتامین ها منو نجات داد 

خیلی ممنون ک برام تایم گذاشتی و نوشتی  درسته تموم حرفات و دارم همینکارارو میکنم  من متاس ...

کاری نکردم عزیزم ‌.انشالا اسی هم اینارو بخونه 

خدازوشکر که از اون دوران گذر کردی 

چرا متاسفانه؟ بدون هیچ دارو ،دکتر،تو مطب منتظر نشستن.... خدا بهت دوتا بچه سالم داده .اونم مفت و مجانی😅 به روزای سختی که داشتی نگاه کن و به خودت افتخار کن که از پسش براومدی .یه نفر که میشناسی و میدونی ضعیف و بی عرضه هست بزار جای خودت .ببین هر کسی میتونست مادری به خوبی تو باشه؟ مسلما نه .پس خودتو دست کم نگیر💪 

در مورد ویتامین ها لطفا تجربه تو به منم بگو 

خیلی وقته میخوام برم مولتی دیلی بخرم .اینجا برای ریزش مو تعریف شو شنیدم .

ب یک سیصد یه مدت خوردم بنظرم بی خاصیت اومد 

مولتی مینرال هم حس میکنم چون ارزونه اثری نداره🤔 

اما شما هرچی استفاده کردی چه ارزون چه گرون و خاصیت داشته ممنون میشم بهم بگید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاری نکردم عزیزم ‌.انشالا اسی هم اینارو بخونه  خدازوشکر که از اون دوران گذر کردی  چرا مت ...

آره خداروشکر ک بهم خدا دوتا بچه دادع متاسفانه رو بخاطر افسردگی که گرفتم گفتم 

واقعا عاشق بچه هامم 

من پرناتال میخورم عزیزم 

مارک نیچرز هم تو ایرانی ها عالیه اونم خوردم خوب بود

آره خداروشکر ک بهم خدا دوتا بچه دادع متاسفانه رو بخاطر افسردگی که گرفتم گفتم  واقعا عاشق بچه ه ...

شکر خدا که بهتر شدین

پرناتال پرسیدم داروخانه گفت برا بارداریه .شایدم اشتباه متوجه شدم ؟ 

ممنون عزیزم 😘

شکر خدا که بهتر شدین پرناتال پرسیدم داروخانه گفت برا بارداریه .شایدم اشتباه متوجه شدم ؟  ممنو ...

ممنونم 

من میخورم 

اتفاقا داروخونه ای ب شوهرم گفته بود بارداره؟؟ شوهرمم گفته بود آره🤦🤦 بعد فلوکستین هم میخاست برا خودش ولی گفته بود مال خانومم بعد دوباره گفته بود باردار ک نیست شوهرم گفته بود ن نیس🤣🤣🤣🤣🤣