جدا از اینا بنظر من خدا خیلی بخشنده و بزرگه
اگه کم بخوای همونقدر بهت میده .اگه ناشکری کنی همون کم رو هم میگیره .نا امید باشی بگی حالا نمیتونم خرج کنم، حالا صبر کنم تا بعد،حالا خرجای واجب تر دارم.... همیشه هم همینطور میمونه .اینا روتین زندگیه .پس کی نوبت خودمون میشه؟
من نمی گم بد خرجی کنیم یا از روی سیاست رفتار کنیم
اما کم خودت گذاشتن فقط باعث میشه پنج سال بعد به الانت نگاه کنی و ببینی اون مانتویی که زمان نوعروسی باید میخریدی و نخریدی حسرتش به دلت مونده و به شدت حالت بد میشه.اینو از روی تجربه خودم میگم .با اینکه شوهر من خسیس هم نبوده و نشده .اما خودم نخواستم خرج کنم .شکر خدا پیشرفت هم کردیم .اما اگه من از خودگذشتگی افراطی هم نمیکردم بازم این پیشرفت ها بود.
هیچکس هم نمیگه ممنون که از خودت گذشتی .دمت گرم که ملاحظه جیب شوهر رو کردی.😏
درآمدت کم هم باشه شده ماهی ۵۰۰ خرج کن .اما خررررج کن بزار شوهرت بفهمه که زن خرج داره.همون چیزای ضروری رو بخر .از خودت نزن .از مولتی ویتامین و مراقبت پوست و مو نزن...
باور کنید مرد ها دلشون به همین خوشه که وقتی خسته از سرکار میاد خانمش سرحال باشه ،لبخند رضایت داشته باشه .تو بهترین لباس باشه .چشم بهم بزنی جوونی گذشته
صحبت از این حکایات سر دراز داره ....
خلاصه کنم : به خودت مثل یه شئ باارزش نگاه کن .مثل گل از خودت مراقبت کن و نزار کسی ناراحتت کنه .هیچکس به اندازه خودت عزیز نیست . بخاطر هیچکسی خودتو نادیده نگیر
ممنون که خوندید🌹