2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیر

اول باید اخلاق شوهرت دستت بیاد

ببین چجور آدمیه

بعد شروع کن به قانع بازی و سوختن و ساختن

مردا تو وجودشون حالت حمایت گر دارن، وقتی شما بدون مقدمه، بدون نشون دادن اینکه آدمی هستی که خرج داری همون از اول شروع میکنی به قناعت، اون حس حمایت رو از همسرت میگیری و نه تنها رابطتتو بهتر نمیکنی ، بلکه اجازه ورود عشق به رابطتتون رو هم نمیدی

میدونی قناعت کی قشنگه؟

زمانی که شوهرت ببینه تو آدم خوش خرجی هستی ، ببینه خرج باید برات بکنه و برات هزینه لازم رو کرده اما زمانی که دچار گره مالی شده تو قناعت میکنی، این قشنگه

نه اینکه از همون اول فاز بسوز و بساز گرفتی

توجه توجه ۱۲ شب به بعد از من نظر نخواید.  در طول روز خوبم. اگه تو سایت باشم با حوصله به تاپیکا جواب میدم    ... شبا تمایل شدید به انتقادهای تند و صریح دارم    

کم خرج با کیفیت باش

لازم‌ نیست هر ماه لباس بخری 

پنج و شش ماه یکبار یه مانتو بگیر ولی یه مانتو حسابی 

باید خوب خرج باشی 

نه کم خرج نه پر خرج 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
اطرافم ی خانومی ازدواج کردع از همون ثانیه اول گفته من خرجم بالاست  ناخن هرماه میرع ترمیم فشیال ...

دقیقاً یه عروس فامیلم از اول اینطوری بود .هنوزم هست 

والا شوهراشون هم هر روز بیشتر دوسشون دارن 

البته تازگی شوهرش صداش دراومده ها .اما خانمه بازم راه خودشو می‌ره 

ولی خب بعد چند سال زندگی پیشرفتی هم نداشتن

والله جریان کم خریدن و زیاد خرید کردن بعضی ها رو نمی‌فهمم ا اصلا نمی‌دونم فازشون چیه اگه لازم دارید بخرید اگه نه دیگه چه لزومی داره خرج اضافه کنید این برای همه صدق می‌کنه 

بستگی به ظرفیت همسرت داره .بعضی مردا وقتی زن هیچی نخواد و کم توقع باشه ، میفهمن و یه جور دیگه جبران ...

دقیقاااااا 

من ازدواج کردنی خیلی ساده گرفتم تو نامزدی یه شاخه گل هم برام نخرید تو عروسیم کفش حنابندون نخریدم که بهش فشار نیاد فقط یک جفت کفش خریدم که هم حنابندون بپوشم هم عروسی بعدش کفش رو نمی‌داد تو حنابندون بپوشم انقدر گریه کردم و خواهرش امر کرد تا داد حتی لباس عروس رو با التماس برام گرفت

انقدر کوتاه اومدم که تو زندگی یه چیز واجمو هم خواستم بهم گفت تو پرتوقعی

❤خدایاشکرت❤ کاربر قدیمی ام
دقیقاً یه عروس فامیلم از اول اینطوری بود .هنوزم هست  والا شوهراشون هم هر روز بیشتر دوسشون دارن ...

آره دیگ اینم هست ولی اینا ماشاالله از اولش خونه داشت ماشینم خرید 

الان فقط مونده خرج عروسیشون 

ولی اون یکی جاریش ب قول شما پیشرفتی نکرده هنوز خونه مادرشوهرشه و بیخیاله اصلا میگ نشستم دیگ نمیتونم از خرجام بزنم 

آره دیگ اینم هست ولی اینا ماشاالله از اولش خونه داشت ماشینم خرید  الان فقط مونده خرج عروسیشون& ...

جدا از اینا بنظر من خدا خیلی بخشنده و بزرگه 

اگه کم بخوای همونقدر بهت میده .اگه ناشکری کنی همون کم رو هم میگیره .نا امید باشی بگی حالا نمیتونم خرج کنم، حالا صبر کنم تا بعد،حالا خرجای واجب تر دارم.... همیشه هم همینطور میمونه .اینا روتین زندگیه .پس کی نوبت خودمون میشه؟ 

من نمی گم بد خرجی کنیم یا از روی سیاست رفتار کنیم 

اما کم خودت گذاشتن فقط باعث میشه پنج سال بعد به الانت نگاه کنی و ببینی اون مانتویی که زمان نوعروسی باید میخریدی و نخریدی حسرتش به دلت مونده و به شدت حالت بد میشه.اینو از روی تجربه خودم میگم .با اینکه شوهر من خسیس هم نبوده و نشده .اما خودم نخواستم خرج کنم .شکر خدا پیشرفت هم کردیم .اما اگه من  از خودگذشتگی افراطی هم نمی‌کردم بازم این پیشرفت ها بود.

هیچکس هم نمیگه ممنون که از خودت گذشتی .دمت گرم که ملاحظه جیب شوهر رو کردی.😏

درآمدت کم هم باشه شده ماهی ۵۰۰ خرج کن .اما خررررج کن بزار شوهرت بفهمه که زن خرج داره.همون چیزای ضروری رو بخر .از خودت نزن .از مولتی ویتامین و مراقبت پوست و مو نزن...

باور کنید مرد ها دلشون به همین خوشه که وقتی خسته از سرکار میاد خانمش سرحال باشه ،لبخند رضایت داشته باشه .تو بهترین لباس باشه .چشم بهم بزنی جوونی گذشته 

صحبت از این حکایات سر دراز داره .... 

خلاصه کنم : به خودت مثل یه شئ باارزش نگاه کن .مثل گل از خودت مراقبت کن و نزار کسی ناراحتت کنه .هیچکس به اندازه خودت عزیز نیست . بخاطر هیچکسی خودتو نادیده نگیر

ممنون که خوندید🌹