2777
2789
من برا سقط خوردم یه هفتس هرچی گیرم اومدت خوردم بابا هیچی به هیچی

خدا نمیخواد بابا دست بکش دختر . اگه هنوز نرفتی سونو قلب صبر کن دو هفته دیگه برو قلبش تشکیل نشده باشه میفرستنت بیمارستان واسه سقط . قرص هم از عطاریا نگیری ها . گاها ممکنه تقلبی باشه انقباضات رحم رو زیاد میکنه خدایی نکرده رحمت رو از دست میدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نمیخواد بابا دست بکش دختر . اگه هنوز نرفتی سونو قلب صبر کن دو هفته دیگه برو قلبش تشکیل نشده باشه ...

دوتا دختر دارم با ال دی باردار شذم دختر کوچیکم تازه دوسالشه اصلا شرایط نگهداری ندارم شوهر ی خیانت کار عوضیه بخاطر این دوتا نمیتونم جدا بشم منتظرم بزرگ شن نمیتونم یکی دیگه هم بیارم🥲

گاهی وقتا کاذبه . ولی کلا میگن اگه اولاش زعفران و اینچیزای قاعده آور بخوری قلبش تشکیل نمیشه 

خیلی چیزا خوردم عروس پشد پرده سه بار خوردم عین زهر ماره 

دعا کن برام باردار نباشم😭

گاهی وقتا کاذبه . ولی کلا میگن اگه اولاش زعفران و اینچیزای قاعده آور بخوری قلبش تشکیل نمیشه 

دختر دومم و ک باردار بودم اشغال بهم قرص سقط داد بخاطر معشوقه هاش عوضی ولی سقط نشد خداروشکر سالم بدنیا اومد

دختر دومم و ک باردار بودم اشغال بهم قرص سقط داد بخاطر معشوقه هاش عوضی ولی سقط نشد خداروشکر سالم بدنی ...

وای چقدر عوضیه 💔 خیانتش رو ثابت کن میتونی راحت طلاق بگیری . قبلش هم خودت مستقل شو حتما 

در حد کم ک اشکال نداره منم خودم ماست پوستی ک توش آویشن داره میخورم زعفرون میخورم تو سبزی خوردن هام ج ...

توروخدا خیلی مراقب باش

من استرس گرفتم جات 

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
دختر دومم و ک باردار بودم اشغال بهم قرص سقط داد بخاطر معشوقه هاش عوضی ولی سقط نشد خداروشکر سالم بدنی ...

عزیزم بگردم برات

مطمئنید که نجات‌دهنده در آینه است؟؟بابا این یارو خیلی یجوریه 😐
وای چقدر عوضیه 💔 خیانتش رو ثابت کن میتونی راحت طلاق بگیری . قبلش هم خودت مستقل شو حتما 

برا همون نمیخام بچه بیارم دیگه هزار بار ثابت کردم انقد وقیحه ادامه میده براش مهم نیس💔

2810