2777
2789
عنوان

مامانم میگه بزار بابا بیاد بهش میگم با پسر رفتی بیرون...

| مشاهده متن کامل بحث + 4473 بازدید | 152 پست
اسم دختره همسایمونه تو بقلم بود داشتم عضو میشدم گفتم چی بزارم چی نزارم یهو گفتم اسمه همین بچه رو بزا ...

اوووووو دختر همسایه😂

مجردی؟

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

موقعی که میگه بزار بابا بیاد اصلا انگار تبدیل میشم به یه هیولا سنگ دل و هرکاری ک ب ذهنم برسه همون لح ...

عزیزمن...اینکارت که از مدرسه زدی بری دیدن یه پسر اصلا قابل توجیه نیست به هیچ عنواااان...بعدا خودت برا خودت تاسف میخوری مطمن باش

اونم بفکرته...دشمنت که نیست بعدشم میخاست بگه میگف تا الان....بیچاره پنهان کاری کرده از بابات میدونی چقدر همچین چیزی واسه یه مادر سخته که خطا بچشو نگه و هی دلش بترسه و خودشو مظف بودنه خب چون باباش نمیدونه من بابد خیلی حواسم جمع باشه؟!

این حجم از واکنش خیلی بده خیلییییی!درآینده حتما به مشکل میخوری...اون مادرته الان داره گریه میکنه بعدا شوهرت یا دوستت یا هرکس دیگه ۱۰ برابر بدتر میزنتت...برو ازش عذرخواهی کن ببوسش و از دلش دربیار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جای مامانت بودم یه سال تو خونه حبست میکردم بدون گوشی 

حتی مدرسه هم نمیزاشتم بری

بی ادب!

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

با خوندن اامه ی تاپیک واقعا خداروشکر کردم ک مثل تو نیستم 

کاش یک روانشناس مراجعه کنی  واقعا خدا به داد خودت و اطرافیانت برسه با این وضعیت... متاسفم برات

عزیزای دلم تاپیک ، پادکست ، کتاب در باره ی کنترل خشم اگر میشناسین بهم بگید ممنونتون میشم 😄همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستش دارم( درحال حاضر ۱۲ تا برگ داره انشالله ک درخت میشه بچم😉)  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 ( من یک دختر مجردم اون تاپیک شوهر بیشعور مربوط به یک کاربر دیگست) اگر جایی خواستید درد و دل کنین و کسی نبود منو تگم کنین من هستم🙈

هیچ وقت دوس ندارم جای مامانت باشم

چقد تلخه بچت سرت کلاه بذاره و راه اشتباه بره

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜
اگه تعجب اوره میتونی بری از تاپیک بیرون  .

تعجب میکنم از محلتون و تربیتتت 

ببین چه محله گندی ک تو با این همه بی ادبیت تازه خداشونی

حتما سرت قسمم میخورن😂

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

عزیزمن...اینکارت که از مدرسه زدی بری دیدن یه پسر اصلا قابل توجیه نیست به هیچ عنواااان...بعدا خودت بر ...

من همین الانم پشیمونم که بخاطر یه حیوون صفت از امتحانم گذشتم.... اونم دیگه عادت کرده ب دعواهام باهاش... چون میدونه غرورم نمیزاره بخاطر همینم ازم انتظاری نداره

د

همه ی اتفاقاتی که تو دوره نوجوونی میفته طبیعیه این گرایش به جنس مخالف نیاز به همصحبتی عشق دوست داشته شدن و تمایلات جسمی واقعا یک موضوع خیلی طبیعیه جبهه گرفتن درست نیست باید با نوجوون صحبت کرد راه و چاه نشون داد باید محبت و عشق داده بشه با جنگ و دعوا چیزی درست نمیشه   ولی بدون در نهایت روزی میفهمی تنها کسی که در این جهان عاشق واقعیه ی توعه مادرت هست   هرگز حمایت مادرت رو به خاطر یه غریبه از دست نده