2777
2789

نمیدونم چرا حس کردم کلیدارو تو قفلا مبچرخوندن مطمعن نبودم تا حالام ندیدمشون تازع هش ماهه اومدم این محله ولی رفتارشون نرمال نبود اصلا ولی اون لحظه بهانه اوردن احوالپرسی کردن چیزی نگفتم الان دارم فکر میکنم وقتی من خونه نبودم چرا دم در خونم نشسته بودن اونم خونه من از خونه اونا دوره و جاش خلوته و هر کدوم یه دسته کلید دستشون بود

قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عجیبا غریبا😶

دزد نباشن؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چرا چیزی نگفتی  اصلا چیز قیمتی تو خونه نگه ندار حفاظ آهنی  رو وقتی خونه هستی هم ببند

دوتا زن گنده با خوش رویی سلام کردن گفتن منتظر تو بودیم یه بهانه های مشکوک و عجیب اوردن

اگه خونه مال خودشون بوده که گیجن احتمالا کلید رو تو جا گذاشتن😂

ن واقعا دوره من با ماشین اومدم دیدم دم درن دارن کلید تست میکنن البته مطمعن نیستم حسم میگه تو حالتی بود که انگار کلید تست میکرد

2810