2777
2789
عنوان

جدا کردن نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 20 پست
همه اینهارد شده، علمتون به روز کنید

باشه حتما ولی به شرطی که شما هم اینقدر با تعصب نگاه نکنین .کلام هیچ کدوممون وحی الهی نعوذبالله که نیست .من در مورد نظر شما بازم تحقیق میکنم با ذهن باز و بدون تعصب نسبت به دانش قبلی خودم و شما هم اگه نسبت به این مساله با ذهن باز تحقیق کنین عالی میشه...به هر حال ما بهترین ها رو واسه کودکمون میخواهیم❤️

باشه حتما ولی به شرطی که شما هم اینقدر با تعصب نگاه نکنین .کلام هیچ کدوممون وحی الهی نعوذبالله که نی ...

عزیز،جان چون شماپیام اول باتعصب بود، لازم بودباتعصب پاسخ بدم

بنده هم تحقیق کردم، هم کلاسهای مشاوره رفتم، 

طبق نظراساتیدمیگم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نوزاد ۶ ماهه جدا بشه خیلی راحتره، چون درک و ترسی از تاریکی و تنهایی نداره، ولی بزرگتر بشه جدا کردنش ...

آره....یه مطلب هم هست جدا کردن بیشتر واسه والدین سخته از لحاظ احساسی میشه درکشون هم کرد بالاخره جنین نه ماه تو شکم مادرش بوده سخته جدا کنه از خودش... تصمیم خیلی سختی هستش اما باید به نتایج دراز مدت نگاه کنیم تو اینجور مواقع

منم موافقم. اگر درست جلو همسرم وایساده بودم و جدا کرده بودم  الان تو سه سالگی عینه کوالا بهم ...

عزمزم خیلی سخته واقعا..‌امیدوارم یه راهکار خوب پیدا شه🩷

دلیل جداکردنش چیه؟؟

تاثیر اول

جدا نمودن اتاق خواب کودک سبب می شود اعتماد آنها نسبت به والدین بیشتر شود و کودکان حتی زمانی که والدینشان در کنار آنها نیستند احساس امنیت کنند.

تاثیر دوم

جدا نمودن اتاق خواب کودک موجب تقویت حس استقلال در کودک می شود و با این روش کودک احساس میکند فضای شخصی و مخصوص به خود را دارد و میتواند خود مستقلا در اتاق خود بخوابد

اینو از جایی کپی کردم خواستی لینک رو میفرستم ... البته مقاله و کتابهای تربیت و پرورش کودک خیلی به این مساله پرداختن