2777
2789
عنوان

عکس گوشیمو میزاریم واقعا زشته؟ 🥺 به هرکی نشون میدم میگه خیلی ضایع ست

| مشاهده متن کامل بحث + 2080 بازدید | 103 پست
حالا چکار کنم مرجوع نمیکنن 😫

بیخیال بابا الان همه دیگه دارن چیزای رنگی استفاده میکنن سخت نگیر هرکی حرف زد محلش نذار

مهم ابنکه کارتو درست انجام بدی رنگ وسیله مهم نیست

از تمـــام آرزوهــــایم بـاغ بــــی بـــرگــ مـانــــده بـرایــــم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی توی بیمارستان زشته اینو استفاده کنم؟

سر و کارت اگه با بچه ها افتاد حتما استفاده کن

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

موجوعش نمیکنن 😭

قشنگه هااااا مرجوع نکنییییییی

خیلی قسنگه بچه دیگه نمیترسن

مریض حتی یک لحظه حواسش پرت میشه  وح الش خوب میشه

چیه اخه مثل مرده ها میگن سفید باشه مشکی باشه

خیلیم باحاله

برای ظهور امام زمان صلوات بفرستتتتتتتتتت🌱 #این غدیر با امام زمان 🥺🌱🌱🌱کاربری دست دوتا رفیق مذهبیه!
حالا چکار کنم مرجوع نمیکنن 😫

دیگه کاریا که کردی😃

پس باید با اعتماد به نفس کامل ازش استفاده کنی وگرنه اگه حرف بقیه برات مهم باشه مثلا بهت تیکه بندازن یا بخندن و ناراحت شی دیگه روت نمیشه بیاریش بیرون.

پس با اعتماد به نفس کامل ازش استفاده کن و هر کی چیزی گفت بگو من عاشق چیزایی ام که حالمو خوب کنه نه اینکه بقیه ازش راضی باشن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خیلی قشنگه مبارکت باشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دانشگاه باید دانشگاه باشد دانشگاهی که دانشگاه نباشد دانشگاه نیست 🤣🤣🤣🤣🤣امام رحمه الله

😂😂😂🤌🏻هرچی بیشتر میخونم بیشتر میفهمم که نمی‌فهمم که نمیدونی که نمی‌فهمم که خودمم نمی‌فهمم چرا نمفهمم جواد خیابانی🤣🤣

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

ببخشید گلم ی سوال داشتم 

۲۶سالمه صورتم جوش داره دردناکه چرکی نیستن 

دکتر بهم یک ماه ازیترومایسینو محلولو اینا داد تاثیری نداشت 

این سری نورم اسکین داد بهم بخورم؟؟؟ 

میترسم خطرناک باشه از ی طرفم واقعا رو مخه جوشام

ازمایش ننوشته برام لازمه ازمایش کبدی بدم؟

متاسفانه سر و کارم با آدمای گنده سه برابر چهاربرابر وزن خودمه 😂😫

پس استفاده نکن ... اما واسه تنوع خوبه

اوستا کریم هر سازی زدی رقصیدیم ولی ناموصا شاباشمونو بده مرسی اه☹️♥️... دوست دارم آن چیزی که هستم نه آن چیزی که خواهم شد...در حال درس خواندن برای کنکور و پزشکی و روان پزشکی و تاسیس تيمارستان خود😌❤️🍓خدایا لیاقت و جنبشو و بهم بده ...همه آدما ناراحتی و غم خودشون و دارن شما تنها نیستید🍀💚با خدا حرف بزن اون تنها کسی که از گوش دادن به شما خسته نمیشه🌺💓...فکرای خوب باعث ساختن روز خوب میشه💙🦋 بزرگترین آرزوم خوشحالی و خنده های از ته دل همه آدماست خصوصا هم وطنانم🪽🤍

خوشگله 

اما تو محیط بیمارستان خیلی مناسب نیست🫠مخصوصا اگر دولتی باشی 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
2810