2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2886 بازدید | 191 پست
ولی برعکسه برخورد قانونی برای افراد سیاسی بند اوین نخبه های سیاسی خیلی قوی از تر از افراد قاتل متجاو ...

اونکه بله عزیزم بحث امنیت ملی هست.   😐😐😐 ملی  چیزیه که منو شما و امثال اتنای عزیز عضوش نیستیم😐 

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
اونکه بله عزیزم بحث امنیت ملی هست.   😐😐😐 ملی  چیزیه که منو شما و امسال اتنای عزیز ...

👏👏👏👍👍

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من و شما کنار هم میشیم جامعه. وقتی تک تک حواسمون جمع باشه خیلی اتفاقا نمیفته. منم نگفتم بی خیالم نه که اگر بودم اینجا نمیومدم اظهار نظر کنم. هر دفعه عکس اتنا رو دیدم اشکم ریخته بسکه مظلومه. فقط می مونه قوانین جامعه که بالا عرض کردم چقد مهمه یه مادر تو ایران!

من و شما کنار هم میشیم جامعه. وقتی تک تک حواسمون جمع باشه خیلی اتفاقا نمیفته. منم نگفتم بی خیالم نه ...

خب ، به نظر من اصلاح جامعه با تلاشها و حرکتهای فردی ، امکان پذیر نیست.

تغییرات بزرگ و اساسی ، نیازمند حرکتهای بزرگ و گروهی هست

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
اونکه بله عزیزم بحث امنیت ملی هست.   😐😐😐 ملی  چیزیه که منو شما و امثال اتنای عزیز ...

ولی قانون یکسان اجرا نمیشه برای هر دو گروه  ...اخه یه دانشجوی سیاسی که بصرف اینکه تو تجمع اعتراضی گرفتنش برهم زننده امنیت ملی نیست ...قانون کشورمون از اساس ایراد داره ..

ولی قانون یکسان اجرا نمیشه برای هر دو گروه  ...اخه یه دانشجوی سیاسی که بصرف اینکه تو تجمع اعترا ...

قانونمون گزینشی و شدیدا تحت تاثیر فرهنگمون البته قسمت های بد فرهنگمون  اعمال میشه  چند بار تا الان به عنوان یه خانوم تو کوچه و خیابون مورد خشونت کلامی و جنسی قرار گرفتیم ولی پیگیر نمیشیم چون فرهنگمون   اینه که اگه زن خودش سالم باشه کسی باهاش کاری نداره واسه همین  پیگیری نکردن باعث  ایجاد ضعف های قانونی شدیم 

کسانی که به من می گویند تو به جهنم می روی و ما به بهشت، مرا خوشحال می کنند؛ چون مطمئن می شوم که با آن ها به یک جا نمیروم 
قانونمون گزینشی و شدیدا تحت تاثیر فرهنگمون البته قسمت های بد فرهنگمون  اعمال میشه  چ ...

نود و نه نیم درصد فرهنگ غالبی که در بین زنای جامعمون هست.... اینه که اگه مورد خشونت جنسی یا امثالش قرار گرفتیم بیخیال پیگیری مطالباتمون بشیم .....چون هم حق به حقدار نمیرسه ....و هم یه پیگیری فرسایشی میشه...... و هم اون حرفا که زن حتما یه ایرادی به لحاظ انحرافی داشته که مورد اون عمل قرار گرفته متاسفانه افکار عمومی همین فکر میکنن درمورد قربانی

نود و نه نیم درصد فرهنگ غالبی که در بین زنای جامعمون هست.... اینه که اگه مورد خشونت جنسی یا امثالش ق ...

کاملا درسته    برچسب زدن به ادما راحت ترین کار توی جامعه ماست  برای اینکه خودمونو مبرا کنیم از مسئولیت های اجتماعیمون 

نود و نه نیم درصد فرهنگ غالبی که در بین زنای جامعمون هست.... اینه که اگه مورد خشونت جنسی یا امثالش ق ...

بله واقعا

و خیلی ناراحت کننده هست که هنوز یک عده دارند میگن که نگین به آتنا تجاوز شده چون‌ آبروی خودش و خانواده اش میره

فقط گفتند مورد آزار و اذیت قرار گرفته!!!

واقعا غیر قابل باور برام

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
چرا هر ادم و هر تفکری ک مورد پسندتون نیستو میگین روشن فکر بعدم از بالا به پاییین نگا میکنین؟؟؟من تا ...

ادرس تاپيك گذاشتم برو ببين خانم جان با چشاى خودم ديدم پستاشوننو

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .
دیشب انقد تو اون تاپیکه حرص خوردم که فاز روشنفکری برداشتن بعضیا. مثل کبک سرشون زیر برفه انگار نمیبین ...

من از قاتل اتنا به هیچ وجه دفاع نمیکنم

ولی تاپیک دیگه هم نظرم رو گفتم اتنا کوچولو رفت اما از امروز دولت و مردم در مقابل تک تک بچه هایی که قربانی همچین خوشونتی میشن مسولیم چه فایده که بعد قربانی شدن اعدام قاتلها رو بخوایم

عزیزم من از شما میپرسم چرا جامعه ما اینقد فاسد شده که شما نمیتونی از خونه بیرون بری

فکر نمیکنی بجز اعدام قاتلها درخواستهای دیگه ای هم باید از دولت مدارها داشته باشیم

کشور ما جز کشورهای اول اعدام در دنیاست پس چرا فساد کم نشده زیادم شده چرا اینقدر نا امنه که یه خانم با بچه هاش جرعت نکنه با بچه هاش تا سرکوچه بره فکر نمیکنی که وقتش رسیده ملت یک صدا بشن و دولت رو مجبور به بازنگری در سیاستهای فساد افرینش بکنن هنوز وقتش نشده کارشناسها و افراد کاردان وارد کار کنیم تا فکری به حال این جامعه بیمار کنند

عزیزم یکی از دردهای جامعه کوته بینی هستش الان مردم داغن همین که قاتل اعدام شد تمام قصه اتنا میخوابه همراش جامعه هم خواب میره مسولین هم خواب میرن تا با یه فاجه دیگه بیدار شن و دوباره اعدام......... من دلم برای قربانی اینده میسوزه هم بچه هایی که به سرنوشت اتنا دچار میشن هم بچه هایی که الان دارن توی جامعه از همه طرف زده میشن شاید اونام روزی بجایی رسیدن که جز نفرت چیزی نداشتن و به یه قاتل بلفطره تبدیل شدن

Lilypie Maternity tickers

دقیقا یک طرف قضیه حل معضلات اجتماعی قسمت فرهنگیش هست که خیلی تاثیر یک طرف دیگه هم درد های اجتماعی مثل کودکان کار فرزندان خانواده های معتاد  و........ که باید دولت یه جایی برای حمایت و تربیتشون فراهم کنه و هزاران مشکل دیگه که کارشناسا باید وارد کار بشن

Lilypie Maternity tickers