2777
2789
عنوان

نفرت انگيز تر از تتلو هم زياده هااا

2886 بازدید | 191 پست

همون ادماى بخه اصطلاح روشنفكر!! كه طرفدارى قاتل كثافت يه دختر بچه معصوم ميكنن و مخالف اعدامن!!! همونا كه فكر ميكنن با مجازات شديد يه نجس دنيايه زيبا و ارمانيشون تبديل به داعشى و چنگيز خانى ميشه!!!و خرده ميگيرن برا مادرايى كه همزاد پندارى كردن و خواستار اشد مجازات برا اين پست فطرت ههستن

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من كى گفتم ادم خوبه؟؟؟؟؟ دقت نميكنى چرا؟ گفتم اونا كه طرفدار قاتلن حتى از تتلو هم نفرت انگيز ترن

نیروانا پک :آنچه خوبان همه دارند تو یک جا داری! عبارت نیروانا پک رو تو گوگل سرچ کنید .

هرکدوم یه جور نفرت انگیزن

ولی تتلو برا من بیشتر خنده داره چون مشخصه کلا عقل نداره خب از یه دیوونه چه انتظاری میشه داشت اصلا موندم چرا این بشر .و جدی میگیرن و از  حرفاش ناراحت میشن

از من نظر اعدام براش کمه .دیگه اینکه فقط اعدام این شخص کافی نیست. برن ببینن مردم چه مرگشونه این کارارو میکنن یه روانشناسی کردن افراد جامعه همه رو از این فاجعه ها نجات میده

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

خانوما تتلو ول كنيد چون بحثش خيلى داغه تو عنوان اوردم اونا كه طرفدار قاتل هستن و در يابيد

اعدام واسه گناهایی که غیر عمدی بودن رو میگن نباشه نه این کثافت کاری تتلو هم یه دیوونه هست که هر روز یه حرفی از اون مغز پوسیده اش میده بیرون

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو
2810