2777
2789
عنوان

دخترم از رو تخت افتاد زمین😭😭😭کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 60 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داره نفس میکشه بنظرتون کاری میشه

اگر استفراغ و خون دماغ نداشت نگران نباش عزیزم. گریه کرده خسته شده خوابیده. دو سه ساعت بالا سرش باش حواست بهش باشه. به پشت نخوابونش اگر خدایی نکرده استفراغ کرد جمع نشه تو دهنش.

داره نفس میکشه بنظرتون کاری میشه

اگر خدایی نکرده احساس کردی رنگ چهره اش عوض شده یا استفراغ کرد زود برسونش دکتر. یه کار بهتر هم میتونی بکنی. زنگ بزن ۱۱۵ بگو چه اتفاقی افتاده ازت جزئیات رو میپرسن راهنماییت میکنن پشت تلفن ولی استرس نگیر اگر چیزی بود تا الان مشکل ساز میشد. طفلک خسته شده از گریه 🥰خدا حفظش کنه برات

اگر استفراغ و خون دماغ نداشت نگران نباش عزیزم. گریه کرده خسته شده خوابیده. دو سه ساعت بالا سرش باش ح ...

تا صب بالا سرش میمونم که کاری نشه 

نه خون دماغ و نه استفراغ هیچکدوم ولی کلی گریه کرد جوری که نفس مونده بو ولی بد از ۲۰ دیقه کلا یادش رفت

تا صب بالا سرش میمونم که کاری نشه  نه خون دماغ و نه استفراغ هیچکدوم ولی کلی گریه کرد جوری که ن ...

خب پس اصلا خودتو نگران نکن. گریه انرژیشو گرفته بذار بخوابه حواست بهش باشه. 

چرا بچه شش ماهه و میذاری رو تخت میری

مگه زمین چش بود حالا هم کاریه که شده پناهش بر خدا

ان شاالله که چیزیش نیست

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

داشت با موبایلش کار می کرد حواسش نبود😭وقتی افتاد صداش تا آشپزخونه اومد،البته خونمون ۵۵ متره ،ولی صد ...

سلام خدا قوت .من حدس زدم با موبایل بود .چرا تنبیه اش نکردی ؟یه بچه ام نتونست نگه داره.

بچه منم وقتی تازه دنیا اومده بود از بغل باباش افتاد،خداروشکر طوریش نشد.

توروخدا وقتی یه اتفاقی میفته دنبال مقصر نگردید ،فکر راه چاره باشید.

مطمئنا پدرها هم دوست ندارن اتفاقی برا بچشون بیفته.اما چون مثل خانمها نمیتونن مواظب بچه باشن این اتفاق میفته

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤