2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه عجیب پسر منم ۹سالشه الان ۲۰روزیه تقریبا تیک گرفته و پلک میرنه دیوونم کرده.اعصابم خورده

اکثرا تو سن اول ابتدایی من میخونم‌اینطوری میشن بچه ها 

اما دختر من انقدر پلک میزنه دیگه زیر چشماش سیاه شده بنظرم حالا نمیدونم‌شاید حساس شدم اما منم دارم دیوونه میشم 

من خودم چن ماه پیش ی تیک عصبی گرفتم که غیر ارادی بود پلکم میپرید انگار چشم چپم میخواست در بیاد یماه بعد چشم راستمم اونجوری شد این بدتر از پلک زدن شدید ارادیه یعنی اصلا دست خودم نبود

همش بخاطر فشار عصبی و استرس و...بود

بعد سعی کردم آرامشمو حفظ کنم به اعصاب خوردیام فکر نکردم خودمو با چیزایی که دوس دارم سرگرم کردم وقتمو پر کردم یمدت بعد درست شد..

الان بچه شما فقط نیاز به آرامش و توجه داره..هر موقع اینجوری شد بغلش کنین حواسشو پرت کنین باهاش بازی کنین سرگرمش کنین کارتون مورد علاقه شو با هم ببینین..اصلا هم به روش نیارین درست پلک بزن(اگه ارادیه) دو هفته وقت بزاری حل میشه

جلوش جر و بحث نکنین..سرش داد نزنین و...

من خودم چن ماه پیش ی تیک عصبی گرفتم که غیر ارادی بود پلکم میپرید انگار چشم چپم میخواست در بیاد یماه ...

الان سه هفتست کاملا تو محیط آرم براش فراهم کردم اما چیزی که متوجه شدم هر چی به شب نزدیک تر میشیم و خسته تر یا گرسنه تر باشه تشدید میشه 

الان سه هفتست کاملا تو محیط آرم براش فراهم کردم اما چیزی که متوجه شدم هر چی به شب نزدیک تر میشیم و خ ...

شب ببین اگه تنها میخوابه میترسه؟

یا شما شب موقع خواب بچه دیگه داری اونو بغل میکنی اینو بغل نمیکنی؟

من خودم بخاطر ی مشکل مالی اینجوری شدم..بعدش یکی بهم ی نیشی میزد من پلکم میپرید یجا میرفتم معذب میشدم میپرید..یکی درو محکم میبست پلکم میپرید..عطسه میکردم همین طور..همه چی نگا

اصلا اصلا به روش نیارین فقط بهش توجه زیاد کنین..نزارین احساس تنهایی کنه..یا استرس بدین جلوش بگین چرا پلکش میپره ببریم دکتر یا ...کاملا عادی رفتار کنین..خودش خوب میشه نگران نباش عزیزم

شب ببین اگه تنها میخوابه میترسه؟ یا شما شب موقع خواب بچه دیگه داری اونو بغل میکنی اینو بغل نمیکنی؟ ...

ممنون عزیزم لطف کردی آره من یه بچه کوچیک دیگه ام دارم که تا قبل اینکه پلک زدن های دخترم شروع بشه اونو بغل میکردیم تا بخوابه اما الان تو این سه هفته تمام توجهمون به دخترم هست 

ممنون عزیزم لطف کردی آره من یه بچه کوچیک دیگه ام دارم که تا قبل اینکه پلک زدن های دخترم شروع بشه اون ...

سلام تیک دخترتون کامل خوب شد برنگشت که؟ پسر منم دوهفتس اینطور شده کم زیاد میشه پسر من شونشم بالا میندازه چشماش کمی بهتره ولی هست

خداوندا مراقبه پسرم باش
سلام تیک دخترتون کامل خوب شد برنگشت که؟ پسر منم دوهفتس اینطور شده کم زیاد میشه پسر من شونشم بالا مین ...

سلام عزیزم ، بله خداروشکر کاملا خوب شده خیلی خیلی کم مثلا شاید شاید تو ماه یه بار ببینم محکم چشماشو فشار میده و پلک میزنه 

بله همینطوره دختر منم بعد پلک زدن لبش به سمت بالا می‌رفت بعدشم دندون قروچه یعنی چند تا باهم شد اما بعد از دندون قروچه دیگه کلا سیر نزولی پیدا کرد و محو شد اما خیلی محیط آرم کردیم واسش 

انگار یه سیر صعودی رو به بالا و بعدش نزولی داشت 

2810