دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حالتو خریدارم ۴ ماه پیش با یکی قرار کافه گذاشتیم با حضور خانواده بعدش خبری نشد برای خو ...
اینجور وقتا نمیگن حالتو خریدارم.. میگن حالتو میفهمم درکت میکنم حالتو خریدارم وقتایی هست که طرف داره بهش خوشمیگذره و حالش خیلی خوبه یعنی حاظرم پول بدم و حال تورو داشته باشم
برای خواهرم دو تا خواستگار در فاصله زمانی کوتاه اومدن دوتاشون هم شرایط خوب داشتند. یکیشون رفت اصلا خبری نشد خواهرم با خواستگار دومش نامزد کرد بعدش خواستگار اولی زنگ زدند گفتند یه مشکلی براشون پیش اومده بوده و درگیر اون بودند . مال شما هم شاید یه کاری براشون پیش اومد فعلا درگیر اون هستند
حالتو خریدارم ۴ ماه پیش با یکی قرار کافه گذاشتیم با حضور خانواده بعدش خبری نشد برای خو ...
منم سه هفته پیش اول مامانش اومد یه هفته بعد پسرشو آورد
بعد دیگه زنگ نزدن 😂 اولش یکم اعتماد به نفسم پایین اومد ولی به یه ورم هم نیست دیگه 🤭 خودمم از پسره خوشم نیومده بود ولی اگه زنگ میزدن مامانم مجبورم میکرد بله بگم