پسر من فقط ۳۰۰ گرم سنگینتر از دختر تو بوده عزیزم، فقط خودت چیزای مقوی بخور شیرت قوی بشه بچه جون بگیره، اگر میتونی هر ذوز یه مقدار گوشت قرمز ابپز کن و بخور خیلی بچه رو روبه راه میکنه،
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا به فکر قدم های بعدیت و آینده نباش. هر روز توکل کن به خدا و شروع کن ، اون که جز تو کسی رو نداره، باید قوی باشی. قدم به قدم جلو برو و میبینی که یک ساله شده.
کاش هیچ کس در جهان بی خانمان نبود.کاش آدمها حیوانات رو اذیت نمیکردن.
عزیزم پسته و بادوم و اینا زیاد بخور شیرت تقویت بشه بچع چاق بشع
غذا های بی ارزش تا میتونی نخور بیشترم مغز پسته و بادوم و گردو بخور
چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
درکت میکنم منم پسرمو میدیدم احساس عجز و ناتوانی میکردم. ب خودت برس اون خوابه شما هم بخواب. غذای خوب بخور و ارامش اعصاب داشته باش تا دخترت جوون بگیره.بی خیال ریخت وپاش خونه باش یه مدت
آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر میکند. فکر میکند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازهی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن میرسد میبیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشمهایش چین افتاده، پاهایش ضعف میرود و دیگر نمیتواند پلهها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطرههاست که روی دوش آدم سنگینی میکند.». از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
عزیزم من کودکم ۳۲ هفته بود و بسیار کوچک، با همه ی وجودم، با عشق همه ی لحظات کنارش بودم، حتی وظیفم دونستم شغلم رو که بسیار معتبر بود رو رها کنم و حالا که چهار سالشه به خودم می بالم...بسیار خوشحالم...شما نیز می تونی...شما و کودک دلبندتون شاد باشید...
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
حتما میتونی عزیزدلم و چون اولین باره مادر شدی طبیعیه خیلی جاها بی تجربه باشی نگران نباش❤️
عاشق شدهام.شکست خوردهام. پیروز شدهام.اشتباه کردهام.انتقام گرفتهام. تحقیر شدهام. دوست داشته شدهام.به من عشق ورزیدهاند. زیرابم را زدهاند. از کار بیکار شدهام.دستم را گرفتهاند. سفر کردهام. وحشت کردهام.از ته دل خندیدهام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیدهام. دیوانهوار رقصیدهام. خدا را گم کردهام. خدا را دوباره پیدا کردهام.سقوط کردهام. در منجلاب دست و پا زدهام.نفرت ورزیدهام. از خودم متنفر شدهام. خودم را دوست داشتهام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شدهام. برای ادامهی یک زندگی جنگیدهام.نفرتهایم فروکش کردهاند.کتاب خواندهام. فیلم دیدهام.فریاد زدهام.گریه کردهام. دوست داشتهام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شدهاند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کردهام. بدنم را به سبک خودم دوست داشتهام.هورمونهای مادرانهام فعال شدهاند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشتهام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبودهام و چیست زندگی جز همهی اینها... 🍂🔮