دوست من ب خاطر مسمومیت بارداری بچه اش رو اخر ۶ ماهگی برداشتن.
فک کن اون دیگه چ ریزی بوده
الان بیا ببین چ دانه بلندی شده . ۹سالش ماشالله
امیرمحمد نازنینم روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم میگم گوشت تو شیشه هم واسه وزن دهی جنین تو ماه های آخر خوبه؟
کلا گوشت قرمز و کباب و خرما تو ماه اخر خیلی خوبه برای وزن دهی جنین، من چون ویار داشتم اصلا از بوی گوشت متنفر بودم خوردنش که دیگه نگم. البته پسرم ۸ ماهه به دنیا اومد، اگر اینا رو میخورین حتما لبنیات و میوه جات و مواد غذایی با طبع خنک هم در کنارش بخورین تا گرمیجات جنین و خودتونو اذیت نکنه
منم دوس ندارم ولی مجبورم همون کمشو هم بخورم اخه وزنش کمه😔
اگه حالت بد نمیشه بخور، خیلی خیلی مفیده، من تو کل بارداریم شاید ۲۰۰ گرم گوشت هم نتونستم بخورم اون هم فقط همون ماه اول به زور خوردم یه بار، پسرم خیلی کم وزن و ضعیف بود، مشکلاتش زیاد بود، تیروییدش ۱۵ شده بود و فتق ناف و ضعیفی و ریزه بودنش، خیلی سخت بود ، اما دخترم با وزن ۴کیلو به دنیا اومد اصلا مشکلی نداشتم ، شانسی که اوردم بچه سالم بود و تو دستگاه نرفت، شما هم سعی کن بخورین حتما