2777
2789

سلام دوستان 

پسرم یک سال و ده ماهشه، مرداد ماه دو ساله میشه که تو اوج گرماست و میگن خوب نیست بچه رو تو گرما از شیر بگیری اسهال میشه

الان یه هفته است شیر روزشو کم کردم، یعنی در طول روز فقط بعداظهر موقع خوابیدن شیر میخوره و میخوابه تا شب باز موقع خواب، تا اینجا خوب بود زیاد سخت نبود ولی الان که میخوام شیر روز و کلا قطع کنم اصلا نمیشه😬موقع خواب حتما باید سینه بخوره و بخوابه، گریه میکنه اصلا نمیدونه چجور بخوابه 

خیلیم بد غذاست، فقط دو سه نوع غذا میخوره خوبم نمیخوره 

حالا میخوام تلخک بگیرم بزنم که سینه ام تلخ شه ولی عذاب وجدان دارم نمیدونم چیکار کنم🤕شیرم میخوره تو لیوان و نی ولی خوابیدنش مشکله که بدون سینه نمیتونه بخوابه

شما چطور گرفتید و تو چند ماهگی؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

ما برا اینکه بخوابه با ماشین میرفتیم دور دور تا بخوابه. دیگه بعد از ظهر با پارک و اینا نمیذاشتیم بخوابه شب دیگه از خستگی خودشو میکشید به محض اینکه میرفتیم ماشین میخوابید میوردیمش داخل. بعد اگه بیدار شد و توی خداب و بیداری بود میدادیم 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رژ لب زدم چند بار نگاه نگا کرد گفتم اوف شده خون میاد دیگه بچم نخورد شبا تو خواب چند شب بهش دادم و ...

ن پسر من شیشه نمیخوره، زخم و اینام نمیفهمه هر جور باشه میخوره😂😂خیلی وابسته است

چند ماهه گرفتین؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
ما برا اینکه بخوابه با ماشین میرفتیم دور دور تا بخوابه. دیگه بعد از ظهر با پارک و اینا نمیذاشتیم بخو ...

پسر من بعداظهر حتما باید بخوابه وگرنه انقد نق میزنه و گریه میکنه که همه رو کلافه میکنه

چند ماهه گرفتین؟ 

۲۲ ماهگی گرفتم اون پسره تخسه من دخترم دل نازک بود هنوز بوسم میکرد خوب بشه 

عزیزم تنش سالم😘

پسر من بعداظهر حتما باید بخوابه وگرنه انقد نق میزنه و گریه میکنه که همه رو کلافه میکنه چند ماهه گرف ...

دیگه کلافگی رو داره. دوسال بیشترش شده بود گرفتیم

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

عزیزم من هم پارسال تو شهریور پسرم یک سال و ده ماهش بود 

با تلخک شیرش گرفتم 

فقط تو خواب دم صبح بهش شیر موز(با شیر گاو) می دادم و شب شاید چند ساعت وقت می گذاشتم که بهش شام بدم تا سیر سیر بشه چون بد غذاست و خیلی باید تلاش می کردم بخوره 

خلاصه باباش هم زیاد باهاش بازی می کرد که خسته بشه و بخوابه چون عادت داشت با شیر بخوابه

خلاصه سختیش فقط یک هفته بود و اذیت نشدم

ولی دخترم اولی بود و بلد نبودم غذا نمی خورد و همه ش گرسنه بود خیلی خیلی اذیت شدیم 

تا چند ماه تا ۳ صبح تو خیابون ها دور می زدیم تا خوابش ببره در حالی که اگر این وقت رو می گذاشتم برا سیر کردنش اینقدر اذیت نمی شدم

عزیزم من هم پارسال تو شهریور پسرم یک سال و ده ماهش بود  با تلخک شیرش گرفتم  فقط تو خواب ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی گلم😘

ببخشید عزیزم پسر شما چندماهگی تونست بشینه ؟؟روند رشدش بعداز تشنجهاش طبیعی بود یا تاخیر زیاد داشت ؟؟� ...

11 ماهگی تونست مستقل بشینه

تاخیر داشت، 14 ماهگی چهار دست و پا رفت و راه رفت 

الانم که 23 ماهشه هنوز هیچی نمیگه حتی مامان و بابا! 

11 ماهگی تونست مستقل بشینهتاخیر داشت، 14 ماهگی چهار دست و پا رفت و راه رفت الانم که 23 ماهشه هنوز هی ...

ای وای 

وقتی تشنج نبوده و نوار و ام آر آی چیزی نشون نداده 

پس چطور بچه تاخیر تو رشد داره عزیزم ؟؟😥

ای وای وقتی تشنج نبوده و نوار و ام آر آی چیزی نشون نداده پس چطور بچه تاخیر تو رشد داره عزیزم ؟؟😥

تو نوار های اولیه تشنج نشون نداد ولی بعدا که دوباره گرفتن معلوم شد تشنجه

مال پسر من ارثیه