2777
2789
عنوان

دوتا نی نی پشت سر هم😁

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 21 پست
فاصله ۷ سال که ظلم بیشتریه  اونی که بچه میخواد بیاره دوم رو باید زود بیاره واقعا

نه ظلم نیست

منو داداشم دقیقا این فاصله رو داریم

خیلی با هم بساز هستیم و اوکی...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دیدم.‌ ۱۴ تا خواهرزاده و برادر زاده دارم. از نزدیک هم دیدم. اوناییکه اختلاف سنی بیشتری دادن، راض ...

خب پس تجربه شما برعکس ماست🤣🤣 من فقط ۹ تا خواهر برادر خودم دارم هر کدوم یدونه دوتا بچه فقط من دیر بچه دار شدم

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من خیلی دلم بچه می خواد با اینکه مدرک تحصیلی خوبی دارم ولی خوب دلم 5 بچه می خواد🥺

خب ربطش به مدرکت چیه

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بین دو بارداری باید حداقل دو سال فاصله باشه تا بدن خودشو به حالت قبل برگردونه. این ظلم رو در حق خودتو دخترت نکن چه عجله ای داری حالا، من دخترم سه سالش بود دومی رو باردار شدم خیلی باهم مچ هستن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿