2777
2789
عنوان

مامانایی که پسر ۴سال دارن بیاین تروخدا دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4226 بازدید | 161 پست
بخدا نمیدونم هدفش چیه اصلا 

ممن پسرم ۴سالشه اما هنوز حتی درست حرفم نمیزنه 

اونوقت پسرشما  چشم شیطونم داره کورمیکنه

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   

احتمالا بچه یا کوچه میره،یا با بچه ی بزرگتر از خودش همبازیه یا پای اینستا و فیلم های نامناسب خانگی یا ماهواره یا شاید گوشی قرار گرفته!

بیشتر باید با بچه همراهی کنید و بچه رو به هر دوست و یا حتی بزرگتری نسپارید!

به خصوص کوچه خیییلی آسیب راست.

من به خاطر این مسأله پسرم رو حتی مهد نذاشتم و ترجیح میدم تو خونه با خواهر و برادرش مشغول باشه تا بچه هایی که نمیدونم توی این سن حساس الگوگیری چه تاثیری روی بچه داشته باشند.

البته شما مادر عزیز میتونید باهاش دوستانه در حد سن خودش صحبت کنید که متوجه بشه و البته سوقش بدید به سمت کارها و بازی ها و مهارتهایی توی خونه که براش جذابه.

راستی مراقب آهنگهایی که توشون آهنگ رقص دار هست یا کلمات نامناسب داره یا کارتن ها و شعرهای این تیپی فاصله اش بدید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین بار جاهای خصوصی بدن رو چه کسی و به چه روشی و در چه سنی بهش آموزش داد؟

خودم بهش  یاد دادم 

توی ۳سالگی 

فقط بهش اموزش دادم که 

اینجا جای خصوصیت هست و نباید لباستو جلوی کسی عوض کنی یا 

اجازه بدی کسی دست به جای خصوصیت بزته

من هرچقدر تحقیق میکنم میگه نشونه های خطرناکی هستن  اصلا نمیدونم رفتار درست چیه

ببین اصلا گوگل و اینارو ولش کنین

باید از مشاور کودک حتما کمک بگیری

هرچیزی هم باشه حلش میکنن اصلا نگران نکن خودتو 

فقط زودتر پیگیر شو که فکر خودت راحت شه ولی موضوع حل شدنیه 

مشاور کودک واسه همین چیزاس

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
ممن پسرم ۴سالشه اما هنوز حتی درست حرفم نمیزنه  اونوقت پسرشما  چشم شیطونم داره کورمیکنه

ینی چی 😐😐

همه مثل هم نیستن 

اینم بچه فقط نمیدونه چکار میکنه هنوز خیلی زوده خوب و بدو تشخیص بده اسی نگرانیش زیاده 

کاربری سوم  
ممن پسرم ۴سالشه اما هنوز حتی درست حرفم نمیزنه  اونوقت پسرشما  چشم شیطونم داره کورمیکنه

بچه ها توی این سن الگو برداری میکنند.

این بچه اصلا متوجه نیست و درک خاصی نداره طفلک اما قطعا توی شرایطی قرار گرفته که اگر زودتر عاملش رو پیدا نکنند و از بچه فاصله ندن بچه قطعا آسیب میبینه.

احتمالا بچه یا کوچه میره،یا با بچه ی بزرگتر از خودش همبازیه یا پای اینستا و فیلم های نامناسب خانگی ی ...

عزیزم پسرم رو نه پیش کسی میذارم نه 

اینستایی میبینه نه هیچ چیز دیگه حتی سنش جوری نیست ک بره توی کوچه 

بدون خودم اصلا جایی نمیره 

ینی چی 😐😐 همه مثل هم نیستن  اینم بچه فقط نمیدونه چکار میکنه هنوز خیلی زوده خوب و بدو تشخیص ...

ولله سه تا پسردارم اماهرگز ندیدم این حالتهای پسر اسی رو احتمالن جایی گوش چشم بچه بازشده 

خودم بهش  یاد دادم  توی ۳سالگی  فقط بهش اموزش دادم که  اینجا جای خصوصیت هست و ...

از زمانی که شما بهش گفتی واکنشش چطوری بود؟ دائما راجع به جاهای خصوصی بدنش صحبت میکرد یا این رفتارهایی که میگید رو داشت؟ اصلا از چه سنی بیش از حد به اندام خصوصیش توجه کرد؟

اگه پسر من عادی نباشه رفتارش  صد درصد دیر صحبت کردن پسر شما هم عادی نیست عزیزم

پسرم صحبت میکنه  گلم  بردمش دکتر گفت مشکلی نداره فقط دور صحبت کرد درهرصورت ناراحت نشو گلم منظوری نداشتم اما یه نصیحت خواهرانه بهت میکنم یکم بیشتر کنترول کن  بچه رو چون کاراش بیشتراز کنجکاویه به نظرم