2777
2789

مامانا دارم دق میکنم خسته و درمونده شدم از رفتارهای پسرم  

مدت زیادیه میبینم زیر پتو یا وقتایی ک حواسم نیست شلوارشو در میاره و با خودش ور میره 

یا چندبار برنج ازم گرفت بازی کنه دیدم داره میذارشون روی معقدش 

یا امشب به دختر خواهرشوهرم ک ۹سالشه گفت من میزنم رو جای خصوصی تو 

تو بزن رو جای خصوصی من

دارم دیونه میشم 

بخدا نمیدونم چرا اینجور شده 

ما خیلی رعایت میکنیم 

نمیدونم چطوری از سرش بندازم 

اصلا ازش بدم میاد دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بهتره درمورد تربیت جنسی بچه تحقیق کنید من نمیدونم چی بگم 

اما بچه ۴ ساله بدون منظور و از کنجکاوی این کار رو میکنه و این طبیعیه

درخواست دوستی ندین ب هیییییچ وجه درخواست قبول نمیکنم ❤️

فقط کنجکاوه هیچ منظوری نداره 

پسر من هنوز دوسالش نشده هر موقع مای بیبی شو باز میکنم تا چند دقیقه با شومبولش ور میره یا همش دستش تو شلوارشه حساسیت نشون بدی بدتر میکنه حس لذت نداره بیشتر انگار مثل اسباب بازی میمونه براش فقط کنجکاون 

کاربری سوم  

عزیزم یعنی چی که ازش بدم میاد؟ زندگی پستی بلندی دارع هزارجور مشکل ممکنه پیش بیاد تو مسیر بچه داری

واسه هرکسی یه مدل

بنظرم حتما از یه روانشناس معتبر و کاردرست مشاوره بگیرین 

مشکلتون چیز خاصی نیست که حل نشه فقط باید راهشو پیدا کنین ک بهتره از مشاور تو این زمینه کمک بگیرین

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
عزیزم بهتره درمورد تربیت جنسی بچه تحقیق کنید من نمیدونم چی بگم  اما بچه ۴ ساله بدون منظور و از ...

من هرچقدر تحقیق میکنم میگه نشونه های خطرناکی هستن 

اصلا نمیدونم رفتار درست چیه 

بلید سرگرمش کنی

منم چندتا پسر دارم اینا موقی که از پوشک میگرفتمون حساس میشدن ولی چنون پشت سرش ن دوباره بچه بدنیا اومد حواسشون پرت میشد

باید پسرتو کار بگیری بیارش آشپزخونه مشغولش کن بهش کار بده ببرش باشگاه تا شب موقع خواب خسته باشه

زود از سرش میوفته

بلید سرگرمش کنی منم چندتا پسر دارم اینا موقی که از پوشک میگرفتمون حساس میشدن ولی چنون پشت سرش ن دوب ...

کلی وقت میذارم بازی میکنیم باهاش 

از ۶عصر تا ۸ اینجوری میبرمش بیرون