2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من آقا هستم پردینزلون و هیدروکسی کلرین و ایموترکس البته کبدم بر اثر آخری دچار مشکل شده الان تحت درما ...

چندسالتونه؟الانم دارومیخورید؟درداتون بیشتر کجای بدنتون  بود؟

چندسالتونه؟الانم دارومیخورید؟درداتون بیشتر کجای بدنتون  بود؟

۵۳سال من بیشتر زانوهایم درگیر بود الان دکتر دارو ها رو قطع کرده تا نوبت بعدی دوباره آزمایش بدم

کاربر آقا
۵۳سال من بیشتر زانوهایم درگیر بود الان دکتر دارو ها رو قطع کرده تا نوبت بعدی دوباره آزمایش بدم

من خیلی جوونم ولی متاسفانه درگیرشدم.منم بیشترپاهامو کمرم

من خیلی جوونم ولی متاسفانه درگیرشدم.منم بیشترپاهامو کمرم

خب باید رعایت کنید سردی جات  کلا نخورید مخصوصا لبنیات مثل دوغ و ماست سعی کنید گرمی جان زیاد مصرف کنید مثلا توی غذا پودر دارچین و زنجبیل بریزید ،از سرما به دور باشید،آب سرد کلا براتون مضر هست،تحت نظر یک دکتر فوق تخصص روماتولوژی باشید انشاالله  خوب میشید

کاربر آقا
خب باید رعایت کنید سردی جات  کلا نخورید مخصوصا لبنیات مثل دوغ و ماست سعی کنید گرمی جان زیاد مصر ...

ممنونم ازراهنمایتون.بله الان قرصای شماروباامپول سینورامیزنم

ممنونم ازراهنمایتون.بله الان قرصای شماروباامپول سینورامیزنم

فقط باید مراقب خودتون باشید آزمایش های دوره ای تون رو سر وقت انجام بدید حتما آزمایش آنزیم های کبدی رو همزمان انجام بدید انشاالله زودتر خوب میشید

کاربر آقا