2777
2789

سلام پسرم چهارسالشه گفتار عادی داره ولی خیلی توضیح بده نه نداره خلاصه خیلی خسته درموندم هرکس یه چیزی میگ ارتباطم با بچه ها میگیره لطفا بگیدبچه هاتون ازنظر توانایی درچه حدن از نظر گفتار ورفتار وبازی وغیره 

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم

پس توضیحات؟

چه توضیحاتی بچه چهار ساله باید بده 

شاید درونگراست 

even ιғ ι'м noт wιтн yoυ ι тнιnĸ oғ yoυ..             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم...!   احسان من                        🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترم 3سالو نیمه گفتارش کامله ولی هنش سعی میکنه با جیق و داد و بهانه حرفشو برسونه 

اعصاب نداره 

پیش فعاله به نظر خودم دکتر نبردم ولی خیلی حرف گوش نکنه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

دوست من هم دخترش کم صحبت می‌کنه ولی مشکلی فکر نکنم باشه . عوضش پسر من بسیار پر حرفه جوری که خودم خجالت میکشم و بهش گوشزد میکنم تموم کنه وراجی رو . همه رو هم محرم می‌دونه هر حرفی رو میزنه . فکر نمیکنم دسته گل شما مشکلی داشته باشه . 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫

چرت وپرت گویی داره حرف بی ربط خیلی میزنه واینکه باخودشم خیلی حرف میزنه ولی مثل بقیه بچه هانمیاد همه چیو توضیح بدهگزارش دهیش کمه

غلام همت آنم که زیر چرخ کمبود ز  هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است /دوتا گل پسر دارم ممنون میشم برا سلامتی وعاقبت بخیریشون صلوات بفرستی اگه فرستادی لایک کن منم بفرستم
دوست من هم دخترش کم صحبت می‌کنه ولی مشکلی فکر نکنم باشه . عوضش پسر من بسیار پر حرفه جوری که خودم خجا ...

خوشبحالت دلم خواس بچه ی منم اینجوری باش

خوشبحالت دلم خواس بچه ی منم اینجوری باش

نه بخدا خوب نیست . نمیدونی چقدر خجالت میکشم . متاسفانه پدرش خیلی پر حرفه . اصلا حساس نشو روی بچت . هر کی هم حرفی زد بگو بچم نرماله و مشکلی نداره . من پسرم خیلی لاغره. مادر شوهرم می‌گفت خیلی استخونیه بهش گفتم عوضش هم خودش راضیه هم من راضیم که در گیر اضافه وزن بچم نیستم . ساکت شد دیگه . خواهش میکنم قوی باش . بچه به مادر قوی نیاز داره تا پشتش باشه

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
نه بخدا خوب نیست . نمیدونی چقدر خجالت میکشم . متاسفانه پدرش خیلی پر حرفه . اصلا حساس نشو روی بچت . ه ...

خیلی اعتماد بنفسش پایینه 

خیلی اعتماد بنفسش پایینه 

عزیزم بهش حس خوب بده . بهش امید بده عشق بده خوب میشه بخدا . تو حسن رو خوب کن اون هم خوب میشه . باهاش حرف بزن براش توضیح بده هر چیزی رو . بذار جوابت رو بده مثلا من پسرم خیلی لجبازه شدید .وقتی لج می‌کنه  من صدامو بچه گونه میکنم میگم من خیلی دوستت دارم ولی تو همش دلمو میشکونی بعد آروم میشه و میگه نه منم دوستت دارم .اصلا لجبازیش یادش می‌ره.قلقشو پیدا کن 

یار خوب تمام ماجراست🍓❤️🍫
جاری من دو تا نوه ۴ ساله داره یکیشون جز خودشون هیچکس نمیفهمه چی میگه اون یکی قشنگ میشوره پهن میکنه ا ...

خداکنه بچه ی منم خوب صحبت کنه

خیلی اعتماد بنفسش پایینه 

باید از کوچیکی بهش اعتماد بنفس میدادی دیرم نشده از الان شروع کن 

کاری رو انجام میده تشویقش کن از کلمات افرین و....استفاده کن بهش جایزه بده برا کاراش بزار تو جمع بچه ها باش و خیلی کار دیگه

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️
2810