2777
2789
عنوان

همسرم از جنسیت بچمون ناراحت شد

2443 بازدید | 103 پست

ما یه دختر ۴سال و نیمه داریم

ایودی داشتم ناخواسته حامله شدم

دیروز رفتم سونو  گفتن که دختره

همسرم ک از اولش راضی نبود بچه دار بشیم و نگهش داریم

دیروز گفت که بچه میخاسی چیکار باید سقطش میکردی

مطمنم اگر پسر بود اینجوری نمیگفت 

وقتی فهمید بچه دوممون هم دختره خیلی ناراحت شد

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

عجب

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بشه مهم نیست. اگ بچه نمیخواست باید ببشتر مراقب میبود.

میگم ک ایودی داشتم قصد بچه دار شدن نداشتیم. منم دیدم این یک اتفاق نادر هس و غیر ممکن ممکن شده

خواستم ک‌نگهش دارم

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

موهای تنم سیخ شد هیچ وقت به آیودی حس خوبی نداشتم و نخواهم داشت.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بنظر من دختر پسر نداره شوهرتم الان اینجوری دقیقا خواهرشوهرم ناخواسته باردار شد مثل تو بچه دومم دختر شد شوهرش ناراحت بود همش ولی از وقتی زایمان کرد الان ۳ سال گذشته شوهرش هیچکسی رو اندازه دختر دومش دوست نداره 

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.