2777
2789
عنوان

همسرم از جنسیت بچمون ناراحت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2443 بازدید | 103 پست
خیلیا براشون پیش اومده با ای یودی حامله شدن درحال اتفاقیه ک افتاده از خودت و بچه مراقبت کن

یک درصد احتمال بارداری با ایودی هست. خیلی کنجکاو بودم این بچه رو ببینم ک با وجود ایودی اومده😁

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگم ک ایودی داشتم قصد بچه دار شدن نداشتیم. منم دیدم این یک اتفاق نادر هس و غیر ممکن ممکن شده خواست ...

واقعا ترسیدم منم آی یو دی دارم و دو تا بچه خدا نخواد برام یهو

من توی اوج نا امیدی معجزه خدا را دیده ام ❤ خدایا هوای هممون داشته باش 🤲🤲🤲
میگم ک ایودی داشتم قصد بچه دار شدن نداشتیم. منم دیدم این یک اتفاق نادر هس و غیر ممکن ممکن شده خواست ...

ایودی خطرناکه چرا این دستگاه گذاشتی .روش پیشگیزی مطمینی هم نیس اخه .روش پیشگیری قحطی بود عایاااا

واقعا راس گفته  بچه میخای چیکار  اونم دختر داخل این جامعه خراب از نظر من الان بچه اوردن ...

خیلی تنهام گلم. هیچکس ندارم. فقط مامانم رو دارم. با کسی در ارتباط نیسم تک فرزندم و پدرم توی ده سالگی فوت شده. دوسداشتم یکم دور و برم شلوغ باشه

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

ممنونم خیلی زیبا گفتی. خیلی حس خوبیه خواهر داشتن برای دخترم خیلی خوشحالم البته ک من تک فرزندم

حس خیلی خوبیه خیلی 

حالا بزار انشالله بزرگ بشن

من خودم ۲۱ سالمه خواهرم ۱۴و ۹ساله دوتاشون موقع باردار بودمو الان زایمان کردم کلییی کمکم بودن 

فقط 48 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد یک سالگی پسرم😍😍
ایودی خطرناکه چرا این دستگاه گذاشتی .روش پیشگیزی مطمینی هم نیس اخه .روش پیشگیری قحطی بود عایاااا

اره خیلی پشیمونم مادرشوهرم ۲۵ساله ک داره خیلی راضیه من نباید میذاشتم اشتباه کردم

تک فرزند بودی و با این ازدواج کردی    

گول قیافه و قد و هیکلش خوردم وگرنه هیچی نداشت از نظر مالی اخلاقشم متوسط هست

ن خوب ن بد ولی از نظر اعتیاد و اینا پسر سالمی هس

موهای تنم سیخ شد هیچ وقت به آیودی حس خوبی نداشتم و نخواهم داشت.

وای نگین اینجوری تاره ماه آینده میخوام آیودی بزارم😭

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
حس خیلی خوبیه خیلی  حالا بزار انشالله بزرگ بشن من خودم ۲۱ سالمه خواهرم ۱۴و ۹ساله دوتاشون موقع ...

چه خوب عزیزم زنده باشن 

خدا حفظش کنه  سالم و صالح و زیبا و با روزی فراوون و اقبال خوش زندگی کنه💫

ممنونم