2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا اگر اینقدر لاغری ی چیز پفی بوش دیگه در این لاغرو نمیپسندم زن باید خوشگل باشه تپل و کمی ناز😁

اینکه شما لاغر نمیپسندی دلیل به توهین به افراد نیس که پفی بپوشن ک هیکلشون مشخص نشه و تهشم تاکید کنید دختر باید تپل باشه!! 

به دیگران احترام بزارید تا احترام ببینید همونطور که ما بیان نمیکنیم لاغری خیلی جاها معیار استایل مناسب و مادلینگه و به اضافه وزن شما توهینی نمیشه پس لطف کنید نظرتونو واسه خودتون نگه دارید و نسخه نپیچید واسه همه

نیاز نیست اعتماد به نفس پایینتونو با تخریب بقیه جار بزنید، تشکر

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
لخت نیست لباس تنشه به چشم بیماران جنسی لخت به نظر میاد 

اونايي كه ادعاي روشن فكري دارم و لباس اختي رو پوشيده ميبينن از همه بيمارترن و روابط ازاد زيادي رو تجربه ميكنن

با اين حرفا فقط داري خودت رو گول ميزني 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
اونايي كه ادعاي روشن فكري دارم و لباس اختي رو پوشيده ميبينن از همه بيمارترن و روابط ازاد زيادي رو تج ...

انقدر دختر چادری دیدم که هر شب بابت گرفتن پول میرم با این و اون میخوابن چادرشون بوی ایدز میده پس اعتقادات پوسیده تون رو واسه خودتون نگه دارید

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بعد استارتر یه چیزی

خانواده ی طرفتو میشناسی؟ یه وقت مذهبی نباشن

ما خواستگاریامون چون دوطرف اکثرا فرهنگامون یه جوره  موهامون بازه لباسامونم با این حال تقربیا پوشیدست

حس میکنم این برای جلسه اول یکم زیادی بازه

من خودم برای خواستگاریم کت کوتاه و شلوار پوشیدم موهامم باز گذاشتم

خب اره خواستگاری واسه پسر میرن دیگه دختر که نمیاد با من ازدواج کنه ولی ربطشو نفهمیدم

منظورم اینه جلو پدر و برادرو بقیه فامیلای داماد بااین استایل میرید؟

🤲خوشبحال آنکه ب جای زمان..ب صاحب الزمان دل ببندد🤲
انقدر دختر چادری دیدم که هر شب بابت گرفتن پول میرم با این و اون میخوابن چادرشون بوی ایدز میده پس اعت ...

منم دختر لختي سالم حتي يدونه نديدم 

باز چادري پاك داريم ولي لختيها  متاسفانه مثل اب خوردن يه اسم عشق زنا ميكنن

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
اینکه شما لاغر نمیپسندی دلیل به توهین به افراد نیس که پفی بپوشن ک هیکلشون مشخص نشه و تهشم تاکید کنید ...

ی تیکه شعر بود قدیما . ب یاد قدیم گفتم

جنبه ات رو ببر بالا

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
2810