2777
2789
عنوان

مردی که به زنش خیلی ظلم کنه تو ازدواج بعدش خوشبخت میشه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 97 پست
این آقا اول از این خانم خوشش اومده بود....زن اولش هم از مجردی می گفتن ممکنه بچه دار نشه....حتی به مر ...

ممنونم گلم برام دعا کنید شرایط جسمی و روحیم خوب نیس بیماریا دیگه دارم حال روحیممم بد که فک کنم تا ابد برام بمونه دعام کتید

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم..تو رو خدا جوابمو بده... چون اون تاپپیک رفلاکس رو قفل کردی اینجا می پرسم...من مدتیه ترش میکنم...هرچی میخورم مزه دهنم ترش میشه...اندوسکوپی شدم و داروها تاثیری نداره...میشه شما بگسد با چی خوب شدین/ ؟ من حالم خیلی خرابه ..دایم دارم شربت ام جی میخورم...احساس میکنم عمرم به آخر رسیده....حالم خیلی بده

خواهش میکنم جوابمو بده

خدایا تنها نذارم
اخه شوهر من خیلی قابلیت خوشبخت شدن بعدش داره نمیدونم میشه یا نه خیلی رویا زندگی بعدش چیده

سلام گلم ببخشید تاپیکی ک راجب قرص پایلوشات زدین قفل بود نتونستم پیام بدم عذرمیخوام میشع بگید کدوم داروخانه توکرج داره این قرصارو ممنون میشم ج بدید

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔

عزقزم توروخدا ادرس دقیق اقای لواسانیو بده

^تیارا^ هستم👀عزیزان این اکانت اکثرا دست خود من هست اما۲نفر دیگه هم کارها استفاده میکنن ازش💜اگر  با خودم کاری داشتین درخواست بدین💜لطفا منو تو تاپیکهای قرآنی صدا بزن💫💜از نظر من اگه همه چیو با رنگ بنفش تصور کنی دنیات قشنگ تره💜با اینکه یه شهریوری احساساتیم عاشق زمستونم ❄ خدایا مرسی که همیشه کنارمونی💜😍 نی نی سایت رو خدا بهمون داد تا تو هر حالی نزدیک تر از هرکسی که نزدیکمونه به هم دیگه باشیم پیش هم باشیم...🥺💜💜💜دوستتون دارم نی نی سایتیا❣

والا ما بود پسره دختر به این خوبی رو طلاق داد رفت یکی دیگه گرفت اون یکی رو هم نتونست نگه داره طلاق داد باز یکی دیگه رو گرفت دختره الان کارمند بانک شده پسر فقط زن طلاق داده تو این چند سالی که جدا شده

تا تو هستی چیزی برایم مهم نیست...
اخه شوهر من خیلی قابلیت خوشبخت شدن بعدش داره نمیدونم میشه یا نه خیلی رویا زندگی بعدش چیده

سلام عزیزم تاپیک ک در مورد بوی بد دهان زدیم قفل بود میشه بپرسم اگه کرج زندگی میکنی از چه داروخانه ای پایلوشات تهیه میکنی

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔