2777
2789
عنوان

مردی که به زنش خیلی ظلم کنه تو ازدواج بعدش خوشبخت میشه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 97 پست
بله ممکنه بشه ربطی نداره چون ما اخرت داریم و احتمال زیاد اونور از دماغش درمیاد قلبتونم باید خودتون ...

ن ب نظرم بهشت و دنیا تو این دنیا هم هس علاوه بر اونی ک شما میگی ک صدالبته هس و باید آدم اون دنیا هم...

گآهی بحث توسری خور بودن نیست..بعضیا بلدن که چطور خر کنن ...کوتاه میان و جمع میکنن مشکل رو ...اما حل ...

بله. من دقیقا نمیدونم منظورش از ظلم چیه. ولی مردا از یه سنی به بعد تغییر نمیکنن مگه دو سه سال مرتب تراپی برن. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کارما صبور ترین گنگستر تاریخه

بعصیا میگن نه الان طرف خوشبخته یسریا میگن تاوان داداه ولی من که میدونم تاوان داره اون دنیا بالاخره به عل

دالت خدا شک ندارم امااا من میگم به من طلم کرده من میخوام این دنیا تقاص بس بده اگه این دنیا هم اون خوشبخت بشه بازم من زجر میکشم این عدالت نیس خدا 

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
چطور بود دقیق میگی یعنی خوشبخت شد ؟ مرده با وجود طلم هاش 

نه خوش بخت نشده،،به زنش ظلم کرد البته انگار ظلم یکی دیگه رو جوابش رو باید یکی دیگه پس بده بچه اش مریض شد بچه ای که از زن دومشه.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

همکارم تعریف میکرد، یک از اهالی روستاشون رفته بود، الکی قسم خورده بود و شاهدت الکی داده بود

بعدش یک پسر ۷ ساله داشته ، که با نذر و نیاز خدا داده بهش، 

پسر بچه افتاده بود تو همون دیگ حلیم نذری، کسی نتونسته نجات ش بده ، ( ادم دلش برا اون پسر بچه میسوزه ، ولی خدا جای حق، با نقطه ضعف ش بهش نشون داده،

نمیشه قطعی کفت ممکنه در ازدواج دوم زنه باسیاست باشه ونزاره شوهرش بهش ظلم کنه ...ولی مرده .دلش برا قل ...

زهر قاتیم این دلش تنگ شدنو به هر حال مجبوره بله قربان گو مهم اینه روز خوش نداشته باشه

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
همسر سابق من که بعد از اونهمه ظلمی که بهم کرد الان داره خوش و خرم با یکی دیگه زندگی میکنه

چه ظلمی کرد بهتون از خدا خواستین که حتما حتما این دنیا تقاص پس بده یا براتون مهم مبود

همسر سابق من که بعد از اونهمه ظلمی که بهم کرد الان داره خوش و خرم با یکی دیگه زندگی میکنه

مهم نبود

بله. من دقیقا نمیدونم منظورش از ظلم چیه. ولی مردا از یه سنی به بعد تغییر نمیکنن مگه دو سه سال مرتب ت ...

ارخ قابل تغییر نیستن..مثلا دست بزن داشته باشه و زود جوش باشه....اینا تغییری نمیکنه اصلا

خدایا گفتی تکیه کن برمن و توکل کن و طبق خاسته من عمل کن و نتیجه را بر من بسپار......الان جایی هستم که خودت گفتی هر وقت بنده من گره  ای  مشکلی  تو کارت افتاد و نگاهت به سمته کسیه که  کار  تورو اون راه بندازه  گفتی به عزت و جلالم قسم که حاجتتو نمیدم 😢الان من از همه نا امیدم و نگاهم به رحمته تویه ای ارحم و الراحمین بعداونهمه سختی و سقط بالاخره منو خدابا یه تودلی که هیچی نمیدونستم ازش غافلگیرم کردی سونو گفت شش هفته با ضربان قلب طبیعی...اما الان این خونریزی پشت جفت چیبود که یهو اومد و عیدم رو با اشک شروع میکنم...رشدش گیر کرده قلبش میزنه هر پنج ثانیه....بخاطر خونریزی پشت جفت نمیتونه خون درست بگیره...خدایا امیدم به تویه دکترم تمام داروهام قطع کردیعنی منتظر سقط باشم...اما بااین حال هنوز علایمم سرجاشه چکنم 😭😭😭خدا میدونم اگه توبخای هیچ کسی نمیتونه توش دستی بلند کنه میدونی که چقدر قلبم شکسته از خودت خاستم به خودتم میسپارمش 😭فقط موندم اگه میخاستی بگیریش چرا انقدر غافلگیرم کردی و بی خبر آوردی تودلم اونم با قلب سالم 😭😭قربونت برم خدا بازم شکایت نمیکنم به خودت میسپارمش پاره تنم رو 💕
اره خوشبخت میشه اگر انتخاب درستی داشته باشه  اصلا به این فکر نکن که جواب ظلمهایی که بهت کرده ر ...

چرا من به عدالت خدا شک ندارم فقط این دنیا اون دنیاش برام مهم چون من دیگه واقعا بسمه اینقدر زجر بازم نمیکشم چون بعد جدایی چشم دنبالشه 

بله ممکنه بشه ربطی نداره چون ما اخرت داریم و احتمال زیاد اونور از دماغش درمیاد قلبتونم باید خودتون ...

من کینه ای هیچوقت نبودم اما چون به شدت دوستش دارم همش چشم پی زندگیش میشه .. و واقعا هم بهم طلم کرد اما نمیدونم چی میشه 💔

میدونم الان نیاز داری به شنیدن حرفی که شاید کمی حال دلتو خوب کنه ، اما عزیزم سعی کن خیلی به این مسائل فکر نکنی چون واقعا هیچی مشخص نیست، منم ظلم دیدم منم حرف شنیدم‌ هزار بار شکستم تا صبح گریه کردم اما اوناییکه به من بدی کردن روز به روز موفق تر و شادتر شدن اونقدر تمام تمرکز زندگیم رو گذاشته بودم رو اینکه ببینم تاوان میدن یا نه روح و روانم آسیب دید الان دیگه برام مهم نیست بفکر زندگی خودم هستم اگر خدایی باش و عدالتی باش بالاخره ی روزی جواب بدیشونو میبینن بفکر خودت باش خواهر گلم

من کینه ای هیچوقت نبودم اما چون به شدت دوستش دارم همش چشم پی زندگیش میشه .. و واقعا هم بهم طلم کرد ا ...

همین دیگ نباید چشمتون دنبالش باشه باید مشاوره برید حیف نکنید عمرتونو

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍