2777
2789
خب پسری که حتی یه اتاق اجاره ای از خودش نداره چرا دختر مردم رو عقد میکنه؟؟؟ وقتی هم عقد میکنه بی جا ...

این چرت و پرتا رو دیگه مد نکنید درکنار بقیه هزینه ها برای خلوت عقدم اتاق اجاره کن !

مگه ببخشید زن خیابونی میخواد ببره ؟!

حلالن به همدیگه حالا دو دقیقه هم خونه پدرمادرشون خلوت کنن چه ایرادی داره ؟ خود پدرمادرا انقدرفکرای عجیب عریب نمیکنن که شماها میکنین

خدا رو چه دیدی شاید شد 🍀 ‏گاهی سوال پیش میاد که فلانی کلی کتاب خونده، چرا بازم افکارِ سطحی داره؟ شکسپیر زیبا جواب داده: مطالعه مانند خورشید باشکوه آسمان است که نمی‌توان با نگاههای گستاخانه در آن نگریست. کسانی که پیوسته به روی کتاب خم شده‌اند، چیزی جز تقلید پوچ از کتب دیگران نصیبشان نمیشود. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ولی مهمونی مکان که نیست! 

مگه خونه پدر و مادر تو دوران عقد مهمونی به حساب میاد؟😂 فکر کنم شما یه کشور دیگه زندگی میکنین. والا هرکی تو عقده میشینه خونه باباش تا نامزدش بیاد پیشش.

2805
خونه پدر مادراشون که عیبی نداره دوست و اشنا ولی زشته

چرا عیب نداره؟ فکرشو بکن تو اتاق داری عملیات انجام میدی ده متر اونور تر تو پذیرایی یا تو اتاق کناری پدرشوهر برادر شوهرت نشستن پدر و برادر خودت نشستن میدونن تو اتاق چه خبره. شرم و حیا چی میشه

شما مشکلی نداری که بدونی پدر و برادر خودت یا پدرشوهر برادر شوهرت میدونن دوتایی میرین تو اتاق تو اون ...

ینی شب عروسی فک کنن خونت چیکار داری میکنی مشکل نداری

حامله میشی میفهمن چحوری حامله شدی مشکلی نداری

گیرت رو دوران عقده

من و همسرمم کم رو بودیم اتفاقا ی بار اومد خونمون گفتم بیا بریم ی چیزی نشونت بدم یادمم نمیاد چیکارش ...

خخ

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
چرا عیب نداره؟ فکرشو بکن تو اتاق داری عملیات انجام میدی ده متر اونور تر تو پذیرایی یا تو اتاق کناری ...

شرم حیا بی خیال اصلا ببخشید چطوری با این تصور که اونا اونجا هستند تحر یک میتونند بشن

😎💚🐬
شما مشکلی نداری که بدونی پدر و برادر خودت یا پدرشوهر برادر شوهرت میدونن دوتایی میرین تو اتاق تو اون ...

والا من برادر شوهر و جاریم تو هال رختخواب پهن میکردن میرفتن زیر پتو😂

ما مودبشون حساب می‌شدیم. تازه بهمون ایراد میگرفتن. فکر میکردن مشکل ج داریم که اینقدر محترم رفتار میکنیم.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
ینی شب عروسی فک کنن خونت چیکار داری میکنی مشکل نداری حامله میشی میفهمن چحوری حامله شدی مشکلی نداری ...

اونو که همه میکنن ولی یواشکی

یخاطر همین میگم رسم دستمال زشته چون اون کارتو همه میفهمن

به نظرم خیلی چیپه من عمرا با شوهرم اینکارو کنم  

حالا وایسا هنوز دم به تله ندادی 😅😉😁

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
2810