2777
2789
بعضیامیخوان با زور به دیگران غذای فکری تزریق کنن باچاشنی تحقیر کسیکه سنگ بنای اگاهیش بی بی سیه اگاه ...

وای چه بی ادبی نادیا

باید آدم خیلی کوته فکر باشه این حرف و بزنه...اولا سنگ بنای آگاهی من بی بی سی نیست سایتای داخلی و خارجی و روزنامه میخونم و خودم تشخیص میدم درنهابت راست و دروغ رو

درضمن خیلی از خبرهای بی بی سی سیاسی نیست و مثلا الان اخبار ساعت دو ایران هیچی از مرگ مریم میرزاخانی نگفت ولی ساعت ۵  بی بی سی حتما میگه و پوشش خوبی میده...یک خبر علمی از دانشمند ایرانی که ربطی به اینوه کدوم شبکه بگه نداره و ارزش داره

یه نکته گنده دیدم دونه درشت گفتم بگم خالی از لطف نیست سند 2030 سند بیست سی یا بیست هزار و سی هست نه ...

سند دوهزارسی درسته رهبر مملکت میگه دوهزار سی اونوقت مجریای بادمجون دور قاب چین  تو خبرا میگن بیست سی 

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخوام تو کار خدا دخالت کنم ولی موندم این هیتلر چطور هنوز زندست 127 سال عمر داره چند میلیون نفرو کشت تو خیابونا جوب خون راه انداخت و خوب و خوش زندگی کرد ولی یک نابغه به زور 40 رو پر میکنه بنده خدا تازه در سنی بود که از علمش استفاده کنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مادربزرگ گفتی سعید کردی کبابم به جای ن یه م بذاریم مارو می بره به اتفاقات ناخوشایند سال78

دربدر شی انجل 

لیاقتش همون داروی نظافت بود مردک

خدا وکیلی الان بگی میگن کیه؟

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
مادربزرگ گفتی سعید کردی کبابم به جای ن یه م بذاریم مارو می بره به اتفاقات ناخوشایند سال78

چون سعید به معنی "خوشبخت" هست و در حال حاضر دو سعید از سه سعید با وجود جرائم بسیار و خطرناک بودنشون، در جامعه آزادند و مشغول کسب و کار و ارشاد، بهتره تا ما رو هم خوشبخت نکردن، ازشون دست برداریم...

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
چون سعید به معنی "خوشبخت" هست و در حال حاضر دو سعید از سه سعید با وجود جرائم بسیار و خطرناک بودنشون، ...

هم خندم گرفت هم گریم😂😂😂😢😢

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مگه دوهزار و سی نیس؟    

دقیقا همینه دو هزار و سی من گیج زدم ممنون که گفتی 

از همه پوزش میخوام 

اما بیست و سی یه چیز دیگه است 

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
ای کاش قبل اون غلطهای زیادیش اینکارو می کرد جالبه سنگ قبرشو عوض کردن براش نوشتن شهیدددددد

کجاس من برم با اسپری بنویسم زرشکککککک

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
2810