2777
2789
دوستان گُل حداقل برای نجات جان دانشمندانی که در بند هستند بیایم تلاش کنیم.نذاریم تو زندان بپوسن ودوب ...

الان اینی که گفتی چند دقیقه دیگه میان ربطش میدن به حصر موسوی  تو این سایت خوب از اب کره میگیرن به نفع خودشون چندروز پیش تو اون تاپیک توییت ده شب بودی چه جنجالی به پا کردن فقط ببینمشون 

احساسات بیان نشده ؛هیچ وقت فراموش نمی شوند

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه مادر بزرگ شما برای همیشه مادر بزرگ سایت و همه ما هستید هرچند شاید خیلی اختلاف سنی زیادی نداشته ب ...

تمنا میکنم انجل جان فرشته خودمی 

(فارسی را پاس بداریم )

محض خاطر اونی که الان نگه فرشته کیه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
تمنا میکنم انجل جان فرشته خودمی  (فارسی را پاس بداریم ) محض خاطر اونی که الان نگه فرشته کیه&n ...

آخه مگه فرشته هم رسم شکستن بلده؟ 

آدم میتونه بد باشه مگه فرشته هم بده؟

کامران و هومن

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

عزیزان فکر نکیند فقط ما ایرانیها این طوریم کل دنیا این طوره که هنرمندا بازیگران و خواننده ها خیلی بیشتر مطرح هستن و بعد از اونا سیاست مدارها.کمتر کی توی کل دنیا درباره دانشمندها تحقیق میکنه.

منم وقتی ایشون اولین مدالشون رو گرفتن اسمشون رو شنیدم و گاهی هم اسمشون رو توی سایتها و.. میدیدم و میخوندم.

اما الان گفتن این حرفها چه سودی داره؟چرا باید همدیگه رو سرزنش کنیم؟

فوت ایشون خیللللللللللللی دردناک و زود بود انشالله خدا به خانوادش صبر بده اما همه ما طعم مرگ رو میچشیم هرکس زمانی که پیمانه اش پر شه.نمیتونیم درباره عمر بقیه آدمها هم نظر بدیم چون ما که جای خدا نیستیم خدا یه روز میاره یه روز هم میبره.

مهم نیست که ما کی میایم و کی میریم مهم کارهایی هست که در فصله این اومدن و رفتن میکنیم.

مرگ دردناک ایشون باید ما رو به فکر بندازه که رسالت ما چیه؟ما قراره توی این دنیا چه نقشی داشته باشیم؟

نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروزت خدای فردا هم هست، "فردایت قشنگ"

منظورت سعید امانی

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

یه نکته گنده دیدم دونه درشت گفتم بگم خالی از لطف نیست سند 2030 سند بیست سی یا بیست هزار و سی هست نه بیست و سی نه 20 و 30 

کلا دیدم زیاد منتقداش اینجوری میخونن اسمش رو   

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
الان شما پروفسور امانی رو میشناسی؟

بله ایشون یکی از اساتید برجسته علم شیمی بودن

اگر هم نشناسم حتما پرس و جو می کنم ببینم کیه 

به ندونستنم افتخار نمی کنم

شما باز هم متوجه منظور من نشدید

به فرض مادر شما براتون قرمه سبزی می پزه و شما خودتون بلد نیستید تشکر و قدردانی از زحمات ایشون وظیفه شماست ونشون دهنده ادب شما

معنیش این نیست که شما خودتون اگر پخت و پز بلد باشید معنی قدرشناسی بده کل حرف من همین بود بلد هم نیستم از این ساده تر بیان کنم دیگه

حالا نمی شناختی دلیل هم نداره انقدر کشش بدی کسی با شما کاری نداره خودتون علاقمند به کش دادن موضوع هستید

بله ایشون یکی از اساتید برجسته علم شیمی بودن اگر هم نشناسم حتما پرس و جو می کنم ببینم کیه  به ...

تو نت هست دربارش 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

چرا نادیا کمترین کارمون اگاه سازیه.

دیگه اینکه توییتر الان بنظر من کارکرد خوبی داره

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
2810