2777
2789
حرفی که ما می زنیم هیچ ارتباطی با این چیزی که شما میگی نداره مگه ما دانشجوی شما هستیم که موضوع تحقی ...

منظورم رو متوجه نشدی 

بیخیال 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه مادر بزرگ شما برای همیشه مادر بزرگ سایت و همه ما هستید

هرچند شاید خیلی اختلاف سنی زیادی نداشته باشیم

ولی من شخصا هم خودتون هم طرز تفکرتون رو دوست دارم بسیار انسان روشن و به روزی هستید

خیلی ناراحت شدم صد حیف که عمرشون انقدر کوتاه بود😧خدا بیامرزتشون

و نکته دیگه تا الان نشده وارد تاپیکی بشم و تا صفحه 8 دعوا و گیس کشی نشده باشه

چیکار داریم کی شنیده کی نشنیده

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

دوستان گُل حداقل برای نجات جان دانشمندانی که در بند هستند بیایم تلاش کنیم.نذاریم تو زندان بپوسن ودوباره خدای نکرده موقع مرگشون دور هم عزاداری کنیم.

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.
قهوه میریزم برایت نیستی آنسوی میز،  هی شکر میریزم و "تلخ" است جای خالیت...

ذلیل شی قهوه 

خدایی مثل منوچهر نوذری که کلا مخ مجری گری بود 

تو هم مخ شعر وشاعری هستی 

ایوللللللل 

الان میگن مرده خخخخخ

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

مشکل ماها اینه به جای اینکه یکی مثل من که از جیزی خبری نداره به جای اینکه آگاهش کنیم میایم میزنیم تو سرش که ای واااای چرا نمیدونی و.... 

منم نمیگم شما دانشجوی منی یا .... 

دارم میگم ایشون ی نابغه هستن درست 

حالا من اسمش رو نمیدونم شما میدونی 

این دلیله که من کوتاهی کردم شما نکردی؟؟؟

وقتی حرف شما درسته که شما رفته باشی تمام مقالات رو خونده باشی من نخونده باشم 

اونوقت من کوتاهی کردم 

ربطی هم به این نداره که من استادم شما دانشجو 

هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
دوستان گُل حداقل برای نجات جان دانشمندانی که در بند هستند بیایم تلاش کنیم.نذاریم تو زندان بپوسن ودوب ...

قدر آیینه بدانیم چو هست،

نه در آن لحظه که افتاد و شکست...

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
قهوه این شعرایی که ردیف قافیه ندارن به جان گوش نمیشینن

خب اون غزله که ردیف و قافیه داره و به وضح شنیده می شه 

شعر ها معمولا بحرهای مختلفی دارن مثلا قصیده مصرع دوم بیت اول با مصرع دوم بیت دوم هم قافیه می شه

همه چیز عالیه داره از اسمون طلا می باره
مامان بزرگ سفارش دادم برات کیهان بیارن. بشین سرجات

بیخود لابد میخوای صاحبش ببرتم بازجویی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....