2777
2789
بفرما بشین این همه درس بخون نابغه بشو اخرم این سرطان لعنتی میکشتت  روحش شاد یادش گرامی  ...

چون چرخ بکام یک خردمند نگشت، 

خواهی تو فلک هفت شمر، خواهی هشت؛ 

چون باید مرد و آرزوها همه هشت، 

چه مور خورد به گور و چه گرگ به دشت؛ 

خیام

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جزو اون نخبه هایی بود که تصادف کردن همشون  مردن اما این زنده موند والان قسمتش سرطان لعنتی شد

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

چه بد اصلا باورم نمیشه 

و چه عجیب مریم میرزا خانی یکی از بازمانده های سانحه سال 76 بود 

انگار رسالتش تا الان بوده و تمام   

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته

هر مادرى كه ميميره من دلم براى دلواپسيهاش آتيش ميگيره

نابغه هم كه باشى پروفسور استنفورد هم كه باشى براى دختر كوچولوت تنها مادرى

هر مادرى كه ميميره ميدونم نه براى خودش كه هزار هزار بار براى بچه ش جنگيده...

خیلی درناکه که میپرسن کی بود ؟؟؟؟؟

واقعا مگه میشه کسی این افتخار ایران و نشناسه 

این نابغه بی بدیل را

خدایش رحمت کند 

خدا واقعا گلچین میکنه

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم
جزو اون نخبه هایی بود که تصادف کردن همشون  مردن اما این زنده موند والان قسمتش سرطان لعنتی شد

کس مشکل اسرار اجل را نگشاد، 

کس یک قدم از دایره بیرون ننهاد؛ 

من می‌نگرم ز مبتدی تا استاد، 

عجز است به دست هر که از مادر زاد؛ 

خیام

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)
اونوقت یه سری فسیلای بی مصرف که نمبخوام اسم بیارم زندن و مثل زالو ادامه حیات میدن

دقیقاااااااااااااا آخه این بی مصرفای زالو صفت انگل میمونن چیکار یکی صد سال و بیشتر هم عمر میکنن

تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
تلخ تر از مرگ اينه كه خيلي از إيراني ها هنوز نمي شناسنش 

چه ربطی داره! خیلیا نمیشناسن منم الان اولین بار هست که شنیدم اسمشو....

تلخ تر از همه چیز اینه که بهش اهمیت ندادن که بشناسونن به ایرانی،اگه درست معرفی میکردن مطمینن همه مون میشناختیم

⚫️ مریم میرزاخانی، نابغه ایرانی ریاضی بعد از دست و پنجه نرم کردن با سرطان درگذشت.

مریم میرزاخانی متولد۱۳ اردیبهشت ۱۳۵۶، تهران، ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. وی در سال ۲۰۱۴ به خاطر کار بر «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آنها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است.

مریم میرزاخانی در دوران تحصیل در دبیرستان فرزانگان تهران، برنده مدال طلای المپیاد جهانی ریاضی در سال‌های ۱۹۹۴ (هنگ‌کنگ) و ۱۹۹۵ (کانادا) شد و در این سال به عنوان نخستین دانش‌آموز ایرانی جایزه نمرهٔ کامل شد.

وی نخستین دختری بود که به تیم المپیاد ریاضی ایران راه یافت؛ نخستین دختری بود که در المپیاد ریاضی ایران طلا گرفت؛ نخستین کسی بود که دو سال مدال طلا گرفت و نخستین فردی بود که در آزمون المپیاد ریاضی جهانی نمرهٔ کامل گرفت.

سپس در سال ۱۹۹۹ کارشناسی خود را در رشته ریاضی از دانشگاه شریف و دکترای خود را در سال ۲۰۰۴ از دانشگاه هاروارد به سرپرستی کورتیس مک‌مولن از برندگان مدال فیلدز گرفت. از مریم میرزاخانی به عنوان یکی از ده ذهنِ جوان برگزیدهٔ سال ۲۰۰۵ از سوی نشریه پاپیولار ساینس در آمریکا و ذهن برتر در رشتهٔ ریاضیات تجلیل شد.

درگذشت این دانشمند برجسته ایرانی را به جامعه علمی و خانواده وی تسلیت می گوییم./