2777
2789
عنوان

عفونت باکتریایی بعدزایمان طبیعی

157 بازدید | 21 پست

سلام 

۴۱روزه ک زایمان کردم و ب بچم شیر خودمو میدم همراه شیرخشک 

مشکل سوزش ناحیه واژن رو ک از روز اول داشتم تاالان ...از هفته دوم زایمان خونریزی کم همراه با ترشح زرد رنگ بود 

الان ۱۰ روزی هست ترشح زرد رنگ دارم رو پد روزانه 

همراه با ترشح آبکی بی رنگ شدید و بویی شبیه ماهی گندیده ک دو روزه این بو شدید شده و سوزش واژن همچنان دارم 

((ب دکتر دسترسی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید))

وفتی زاینان کروی هیچ نوع انتی بیوتیکی نصرف نکردی؟؟؟؟؟؟؟

اگا زایمان طبیعی داشتی بهداشت بعدشو کاملا رعایت کردی؟؟؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۸ماه بعد از زایمان دچار عفونت شدم دکتر بهم یه شیاف داد وپمادکلوتریمازول و چندتاقرص داد خیلی عالی بودگفت ازدستمال کاغذی هم استفاده نکن وهنگام قاعدگی از یک پارچه هم استفاده کن 

عزیزم نگو دسترسی ندارم عفونت به سادگی درمان میشه ولی اگه درمانش نکنی شدیدتر میشخ به جاهای دیگه میزنه پاشو برو دکتر برا باکتری مترونیدازول میدن نمیدونم تو شیردهی مجازه یا نه واژینال هم فک کنم دالاواگ سی بشه. دکتر پرستار نیستماااا نمیدونم تو شیردهی بشه یا نه لا اقل یه دکتر عمومی برو. هر جا باشی بالاخره میتونی خودتو برسونی به دکتر

پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...