2777
2789
عنوان

خواهرم فیلم … دیده به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 74 پست

کامپیوترو ازونجا جم کن بزار ی جای قابل دسترس تر..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر پدر مادرت برخورد منطقی میکنن بگو ولی اگر قراره برخوردی که دارن کتک و تهدید و این جور چیزها باشه ...

نه کتک و اینا نداریم ولی بابام خیلی ابهت داره 

دقیقا مشکلم اینه نمیدونم اونا چه برخوردی میکنن

2805

زمان ما ماهواره رو قفل میکردن چقدر تلاش میکردم کسی خونه نیست قفل باز کنم بعد ک تونستم نشستم نگا کردی چند بار ک دیدم دیدم حال نمیده دیگه سمتش نرفتم رفتم سراغ ی چیز دیگه راهنمایی بودم یادمه

کنجکاوی فقط ولی ب کسی مزه کنه اعتیاد میشه کنارش باش مثل دوست نزار عادت کنه. فکرشو مشغول چیزا دیگه کن سرگرم بشه

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
لب تاب داره

بیار پیش خودت لب تاپو..بگو هروقت چیزی خاستی پیشم میشینی میگی  خودم سرچ میکنم میدم ببینی 

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

اگر می دونی مامانت خیلی عاقلانه برخورد می‌کنه و مواظبش هست تا آسیب روحی نبینه حتمااااااا بگو چون خدای نکرده این چیزا خیلی توی روحیه و احساسات و آینده اش تاثیر می زاره اگر زود جلوش رو نگیرید و خیلی ادامه بده باعث بلوغ زودرس و خودار٫ض٫ا.... میشه  اصلا پیش خودش به مامانت نگو و وقتی ام گفتی بگو به جوری رفتار کنه اون نفهمه تو گفتی و انگار خودش متوجه شده و کاملا دوستانه و صمیمی سعی کنید باهاش مطرح کنید تا یهو شکه نشه و حس تنفر بگیره و اعتمادش رو نسبت به تو از دست بده  و اگرم با تو رابطه خوبی داره سعی کن خیلی دوستانه باهاش حرف بزنی و دلیلش رو بپرسی 

اللهم عجل لولیک فرج به حق فاطمه الزهرا 🥺❤️ میشه یه صلوات برای ظهور آقامون بفرستی؟🥺🫀
دقیقا من خودم بچتر که بودم یه بار یکی از دوستام جلوم سرچ کرد خیلی رو مخم بود حالا نمیدونم چیکار کنم

حتما باید چند جلسه روانشناس بره تا از ذهنش پاک شه البته امیدوارم

به مامانت کامل قضیه رو بگو و بگو منطقی باهاش رفتار کنه 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
خودت جاش بودی دوستداشتی ابروت بره؟ خودتم نباید دخالت میکردی  حالا که فهمید ی زیاد تنهاش نزار ...

مشکل اینه من نمیتونم زیاد چکش کنم یا حواسم باشه چون کنکور دارم و امشبم شانسی بود بعد از سرچش هاش معلوم بود تجربه داره اصلا ساده لوحانه یا درحد فضولی نبود قشنگ جزئیات خاصی داشت

دفعه پیش بابام خودش تو لبتابش سریال دیده بود بهش گفته بود باباجان میدونی که من کاری ندارم ولی الان و ...

خو از همین طریق سعی کن باهاش حرف بزنی که بابا و مامان خیلی دوست دارن و بهت اعتماد دارن و دوس ندارن آسیب ببینی از عوارضش براش بگو و بگو اینا آدم های مریضی ان.....

اللهم عجل لولیک فرج به حق فاطمه الزهرا 🥺❤️ میشه یه صلوات برای ظهور آقامون بفرستی؟🥺🫀
2810