2777
2789
عنوان

خواهرم فیلم … دیده به مامانم بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2353 بازدید | 74 پست

به مادرت بگو سریال میبینه به خاطر درسا محدودش کنه .خودت هم بگو هی میام یهویی چک میکنم اگه خطا ببینم میگم به مامان .

عادت کرده ترکش سخته ولی دیدنش تو این سن خیلی خطرناکه .اگه تکرار کرد حتما بگو

ای وای

بگو حتما 

الان ذهنش چقدر تغییر کرده 😣

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به مادرت حتما بگوووو

من با این کار مخالفم مطمئن باش اگر بگه ناخودآگاه رابطه ی خواهریش رو خراب می‌کنه ممکنه حتی باعث بشه خواهرش برای همیشه ب چشم دشمن باهاش نگاه کنه چون معلوم نیست از طرف والدینش چ واکنش و تنبیهی در انتظار خواهرشه 

2805

اگر پدر مادرت برخورد منطقی میکنن بگو ولی اگر قراره برخوردی که دارن کتک و تهدید و این جور چیزها باشه کار رو بدتر میکنه باید به روش درست باهاش برخورد کرد

چقدر حسرت  به دلیم‌ 
اره دیگه ولی خدارو شکر بلد نبوده فی…لتر شکن بزنه باز نشده فیلماش براش فقط عکساشو دیده

شت..واقعا سایت وحشتناکی

من یبار راهیان نور دوستام زدن

بچه چند ساله ام داخلش بود و حال به هم زن بود

رفیقام معتادان منم یه تایمی خیلی دلم میخواست برم ببینم ولی فی....لتر شکنم کلا پاکیدم ک ذهنم یمدو دور شه ازش

بنظرم باهاش حرف بزن از عوارضش بگو

به مادرت بگو سریال میبینه به خاطر درسا محدودش کنه .خودت هم بگو هی میام یهویی چک میکنم اگه خطا ببینم ...

دفعه پیش بابام خودش تو لبتابش سریال دیده بود بهش گفته بود باباجان میدونی که من کاری ندارم ولی الان وقتش نیست دیگه نبین اونم قول داده بود و اینا تازه من هعی گفتم لبتابشو ازش بگیرید نگرفتن بابام گفت نه من به دخترم اعتماد دارم

2810