دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دختر منم رفلاکس داره اما فقط شیرخشکش رو عوض کردم نمیدونستم رفلاکس روی وزن نوزاد تاثیر داره
چه شیرخشکی میدید
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
من سرپسرم از پنج ماهگی غذاکمکی که شروع کردم خوب شد.قبلشم شیب میدادم به رختخوابش .بعداز شیر حتما باید بیست دقیقه روشونه میذاشتم برا اروغ حتی اگر نمیزد
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
با سونوگرافی متوجه رفلاکس شدی؟ دختر من ۶ ماهشه و دارم براش غذای کمکی شروع میکنم،هنوز با دکترش مشور ...
باغذا بهتر میشند .خصوصا سعی کن بعدازشیر بهش غذا بدی که بشینه رومعدش ،شیرو بالا نیاره