2777
2789

دختر هفت ماهم شش کیلو و دویست هستش ریفلاکس پنهان داره و سخت آروغ میزنه دیر متوجه شدیم و دیر بردیم دکتر نکسیوم چهل صبحها یک چهارم می‌خوره وزنش خیلی کمه.کسی تجربه مشابه داره ممنون میشم کمکم کنید 

سلام دوستان خوبم زندگی در جریانه من یه دختر خوشگل دارم با یه شوهر خوب 

دختر منم رفلاکس داره اما فقط شیرخشکش رو عوض کردم نمیدونستم رفلاکس روی وزن نوزاد تاثیر داره

شیر خودمو می‌خوره بله عزیزم متاسفانه تأثیر دلرع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دخترت با غذای کمکی اذیت نمیشه؟

اینا روی دختر من موثر بود

بالشت آنتی رفلاکس

شیر خشک اچ آ

و مهم ترینش این هست که فاصله زمانی شیردهی رو کوتاه کردم و حجم شیر هم کم کردم،اینطوری دیگه بالا نمیاره

دخترت با غذای کمکی اذیت نمیشه؟ اینا روی دختر من موثر بود بالشت آنتی رفلاکس شیر خشک اچ آ و مهم تر ...

دختر من بالا نمیاره میاد تا گلوش انگار چیزی میجوعع 

دختر منم رفلاکس داره اما فقط شیرخشکش رو عوض کردم نمیدونستم رفلاکس روی وزن نوزاد تاثیر داره

چه شیرخشکی میدید

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
دخترت با غذای کمکی اذیت نمیشه؟ اینا روی دختر من موثر بود بالشت آنتی رفلاکس شیر خشک اچ آ و مهم تر ...

الآن چند ماهشه خوب شده ؟

من سرپسرم از پنج ماهگی غذاکمکی که شروع کردم خوب شد.قبلشم شیب میدادم به رختخوابش .بعداز شیر حتما باید بیست دقیقه روشونه میذاشتم برا اروغ حتی اگر نمیزد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
نان اچ آ

فرقش با نان حالی چیه؟

دختر من بالا نمیاره میاد تا گلوش انگار چیزی میجوعع 

با سونوگرافی متوجه رفلاکس شدی؟

دختر من ۶ ماهشه

و دارم براش غذای کمکی شروع میکنم،هنوز با دکترش مشورت نکردم که غذای کمکی براش آزار دهنده هست یا نه

فعلا در حد دو یا سه وعده بهش غذا دادم

با سونوگرافی متوجه رفلاکس شدی؟ دختر من ۶ ماهشه و دارم براش غذای کمکی شروع میکنم،هنوز با دکترش مشور ...

باغذا بهتر میشند .خصوصا سعی کن بعدازشیر بهش غذا بدی که بشینه رومعدش ،شیرو بالا نیاره