2777
2789
عنوان

💟مامانای عزیز باتجربه که بچه دبستانی دارن... بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 56 پست
هزینه رو‌میشه بفرمایید؟

سال گذشته ۶۰

بدون نهار و سرویس

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم پسرم امسال میره کلاس اول  کل مدارس دولتی و غیر دولتی شهر و گشتم و سیستم اموزشیشدنو بررسی ک ...

بله منم دخترم جایی که امسال پیش دبستانی بود،  دبستان هم داره.  از بچه ها اخرسال یه تست گرفتن که ببینن بچه ها چطورن و اگر کسی موافق بود بیاد برای ثبت نام بفهمن که باید کیو بنویسن برای کلاس اول. و خب خداروشکر دختر من موفق شد امتیاز خوبی بیاره تو اون تست.  و اسمش توی لیست کلاس اوله.  گرچه هنوز دودلم و نرفتم برای ثبت نام. 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
من نمیدونم بچه هم ندارم اما من و خواهرها و برادرم همه دولتی درس خوندیم دبستان رو، دولتی نزدیک خونه، ...

توانایی بچه ها و روحیاتشون متفاوته

بچه من مشکلی نداره و با علاقه خودش ایناها و پیگیر هست

و در خارج مدرسه هم کلاس موسیقی میره.

قطعا اگر مشکلی باشه یا خسته بشه میتونه هروقت تمایل داشت بزاره کناز همه رو.چون برای ما جنبه درسی مدرسه اهمیت بعدی هست

مهم تربیت و توانمندی هست..و اصرار و فشاری روش نداریم..

انتخاب خودش هست تا این سن

و ماهم وظیفمون هست حمایت کنیم.

من خودم غیرانتفاعی خوندم، از دبستان به بعد..خیلی اسیب هارو  و مشکلات رو از نزدیک دیدم و لمس کردم و خب ازموده و ازمودن خطاست. 

ممنونم از وقتی ک گذاشتین😘

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
چهارم هست. بله خیلی الان دیگه برای ثبت نام غیرانتفاعی دیر شده  ما در تهرات از دی پیش ثبت نام ...

اسمش تولیست مدرسه غیرانتفاعی هس.  تست هم گرفتن ازشون.  این هفته گفتن بریم برای تحویل مدارک و هزینه پیش پرداخت،  که همچنان بلاتکلیفم.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

به نظرم محیط میتونه اثرگذار باشه اما بازهم تهش باید بچه خودش بخواد آدم درس خون و باسوادی باشه. چنین بچه ای که خودخوان باشه درهرجایی موفق میشه. حتی اگه در شرایط سخت قرار بگیره و این آدم هان به نظر من که آینده فردا رو میسازن و افراد مشهور فردا اند

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚
سپاس از تجربه ی شما...اما تجربه ی من به عنوان معلم در یک غیر انتفاعی معروف و مجهز بسیار متفاوت بود.. ...

منگ مثل شما معلمم 

ده ساله معلم پایه اول مددسه دولتیم 

و حتما پسرمو میبرم مدرسه دولتی 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام دوست عزیز،من دخترم امسال میره اول مدرسه دولتی،چطور بهش یاد بدم ازخودش دفاع کنه بسیار ساکت آروم ...

سلام.با گفتن دیکته کردن شکل نمیگیره

یاید در موقعیت هایی قرارش بدین

و در برخورد با بقیه نحوه درست رو بهش گوشزد کنید

پارک و‌کلاس تابستونی الان‌ موقعیت مناسبی برای اموزشش

یک بچه دارین فقط؟

چطور؟

دوتا دارم

اسمش تولیست مدرسه غیرانتفاعی هس.  تست هم گرفتن ازشون.  این هفته گفتن بریم برای تحویل مدارک ...

خیر انشالله

منگ مثل شما معلمم  ده ساله معلم پایه اول مددسه دولتیم  و حتما پسرمو میبرم مدرسه دولتی&nb ...

بنده سالهای دور معلم غیر انتفاعی بودم اما به هیچ وجه برای فرزندم نمی پسندم، با شما موافقم، از نظر روانشناسی نیز موافقت به سمت مدارس دولتی خوب هست...امیدوارم همه ی ما بتونیم برای فرزندانمون بهترین تصمیم ها رو بگیریم...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
خیر انشالله

🪻خیلی لطف کردین. 

ممنون میشم خواهرانه در حقم یک صلوات بفرستین که در نهایت تصمیم درست رو بتونم برای دخترم بگیرم.  ♥ 

2810