2777
2789
عنوان

💟مامانای عزیز باتجربه که بچه دبستانی دارن... بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 56 پست
چرا  منظورت اینه دوره دوم دبستانشو میخای غیردولتی بزاری؟  چرا راضی نبودی از این دو سال؟& ...

هنوز تازه برای پیش دبستانی ثبت نامش کردم

بعدش پدرشوهرم بازنشسته میشه و میبره و میاره به سرویس اطمینان ندارم

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

دقیقا همینه اگر مدرسه غیر انتفاعی خوب باشه اگر نه داریم از صد تا دولتی بدتر هست فقط پول میدی خدمات ص ...

تهران.

اینجا خب مدارس غیرانتفاعی درجه بندی داره

برای ما ۵ ستاره تمام هوشمنده.

همین محل ۱۵ تا غیرانتفاعی هست

ک مورد پسند ما نبود

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من غیرانتفاعی گذاشتم درکل از مدرسه راضیم ولی میخوام بیرون بیارم بذارم دولتی خوب...به دلیل شهریه خیلی سنگین و اینکه خیلی کوتاهی ها میشه نسبت به شهریه ای که میگیرن

میره کلاس سوم

سطح علمی بالاتر از اموزش پرورش نیاز تیست برای کلاس های دیگه ببری جای دیگه زبان تخصصی ورزش تخصصی ...

سپاس از تجربه ی شما...اما تجربه ی من به عنوان معلم در یک غیر انتفاعی معروف و مجهز بسیار متفاوت بود...من برای فرزندم حتما  مدارس دولتی رو انتخاب می کنم، چرا که اجتماعی بودن، شاد بودن، برای من اولویته، و مهم اینکه اکثر معلمین از گوگل مطالب رو یاد می گرفتند بدون هیچ تجربه و آموزشی...

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
دیرنشده هنوز ثبت نام نکردی؟ 

نه اخه دوتا مدرسه خوب رو که در نظر داشتم سرزدم 

یکی دولتی 

و یکی شاهد.  هر دو گفتن اخرهفته با شروع خردادماه بیایم برای ثبت نام.  

مدرسه شاهد که گفتن کلا ثبت نام اینترنتیه و تازه درگاه سایت مدرسه 3 یا 4 خرداد باز میشه و گفتن اطلاع رسانی میکنن 

جایی هم که امسال پیش دبستانی بود، غیرانتفاعی بود، و خیلی راضی بودم و دبستانش شیفت مخالفه و اسم دخترمو تو لیست نوشتم فعلا.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
تهران. اینجا خب مدارس غیرانتفاعی درجه بندی داره برای ما ۵ ستاره تمام هوشمنده. همین محل ۱۵ تا غیرا ...

من متاسفانه تجربه نداشتم و سال خوبی رو پشت سر نذاشتم یعنی تا امشب نظرم باز نسبت به مدرسه مساعد بود تو گروه مادرها چیزهایی شنیدم که از سردرد خوابم نمیبره ....

من کرج هستم گوهردشت

هرچی آرزوی خوب مال تو 

منم پسرم امسال میره کلاس اول 

کل مدارس دولتی و غیر دولتی شهر و گشتم و سیستم اموزشیشدنو بررسی کردم و در نهایت تصمیم گرفتیم بفرستیمش غیر دولتی 

یکی به خاطر تعداد کم دانش اموزان سر کلاس که مهم ترین نکته برام بود چون مدارس دولتی اینجا کلاساسش بالا ۳۸ نفره ولی غیر دولتی تو هر کلاس ۱۸ نفر هستن 

دوم به خاطر سطح اموزشی و کلاسای فوق برنامه ای که اموزش میدن مثل رباتیک و ازمون های استعداد یابی 

وسوم سطح فرهنگ و ادب بچه ها چون تو این مدرسه قبل ثبت نام بچه ها از نظر هوشی و سطح ادب گزینش میشن 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم حمایت کنین https://instagram.com/vanil.20?igshid=1ig9puyxup16y

دولتی نوشتم 

دلیلش این بود ک با هر قشری از بچهها در ارتباط باشه 

اجتماعی تر بشه 

جمع رو بشتاسه 

با روحیات مختلف اشنا شه 

مدرسه خصوصی ک در قبال اون هزینه دریافتی داده های  خوب ب بجهها انتقال بده رو ندیدم اطراف خودم 

برای همین تصمیم گرفتم اون پول رو جای دیگه برای مسرم هزینه کنم 

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا تصمیم این مساله با خودتونه عزیزم 

گاردی که اینجا نسبت به این موضوع دارن مثل قضیه زایمان طبیعی و سزارین هست و سرش اختلاف نظر فراوانه

من بچه ام غیر انتفاعی میره و من واقعا راضیم چون ملاک هایی که برای من مهم بود در دولتی وجود نداشت  

مدرسه ی دولتی مشکل محدوده داره یعنی مدارس خوب و با کیفیت و با کادر اجرایی و آموزشی خوب داریم ولی متاسفانه ثبت نامشون فقط بر اساس آدرس دانش اموز هست و هر کسی از هر منطقه ای نمیتونه بره اونجا و بدی دیگه اش تعداد زیاد دانش اموز در هر کلاس هست ، از طرفی چون این مدارس حقوق و مزایا رو کامل از طرف بودجه ی دولت میگیرن خیلی به کیفیت تدریس اهمیت نمیدن و عملا نمیشه ازشون انتقاد کرد ناراضی باشی میگن ناراحتی برو و مورد دیگه اینکه هیچ برنامه یا کلاس اضافه یا فوق العاده ای هم ندارن ،  

بازم میگم اینا دغدغه های شخصی من بود و خب شاید برای کسی مهم نباشه و مختاره بچشو هر جا خواست ببره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
سطح علمی بالاتر از اموزش پرورش نیاز تیست برای کلاس های دیگه ببری جای دیگه زبان تخصصی ورزش تخصصی ...

ممنون عزیزم. 

دختر من امسال  جایی پیش دبستانی بود که خیلی راضی بودم. مخصوصا اینکه تمام جو پیش دبستانی دخترونه بود و از همه نظر عالی خداروشکر. شیفت صبحش دبستانه.  و با توافق مدیر، اسمشو علی الحساب نوشتم اونجا برای کلاس اول.  

ولی هم ازلحاظ مالی و شهریه یه مقدار نگرانم 

و هم اینکه همه دور و اطرافیان مخالفن و بهم میگن مدارس دولتی خوبی هم هس و بهشون فک کن.... 

و همینا بلاتکلیفم کرده.  

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
واقعا تصمیم این مساله با خودتونه عزیزم  گاردی که اینجا نسبت به این موضوع دارن مثل قضیه زایمان ...

بله واقعا درست میگی عزیزم.  

ممنون از توضیح خوبت.  

من نمیدونم بچه هم ندارم

اما من و خواهرها و برادرم همه دولتی درس خوندیم دبستان رو، دولتی نزدیک خونه، همه هم سمپاد قبول شدیم و بعد هم توی کنکور رشته های تاپ بودیم.

بعضی دوستام بودن که این مدارس غیرانتفاعی ای میرفتن که زیاد تحت فشار بودن و حجم فعالیتا بالا بود. یا خانواده زیاد اونها رو ازین کلاس به اون کلاس میفرستادن. اما همه بعد یه مدتی مثلا از راهنمایی یهو از درس زده میشدن و از کنترل خانواده خارج و کلا ازین ور بوم به اونور بوم. اما بودن کسایی هم که خودشون رو حفظ میکردن. من خودم معتقدم نباید به بچه از اون سن اینقدر فشار گذاشت که نجوم و ... همه اضافیه. با اینکه من خودم کانگورو شرکت میکردم اما واقعا از روی علاقه بود نه برای مدرسه و نه اینکه خانواده بهم بگن.

من با کمال احترام به شما نظرم اینه و البته نظر شما هم محترمه❤️

میشه واسه من و خانوادم یه صلوات بفرستید؟💚
سپاس از تجربه ی شما...اما تجربه ی من به عنوان معلم در یک غیر انتفاعی معروف و مجهز بسیار متفاوت بود.. ...

تجربه ادمها متفاوته

قرار نیست همشون بد یا خوب باشن.

۱۸ سال مشاور بودن و واقف بودن به شرایط اجتماعی ک وجود داره

و خواسته ها و سبک زندگیمون

در انتخاب ما موثر بوده.

مدرسه بچه من امسال ۱۰ مدال علمی داشتن

از شرکت کنندگان تیزهوشان ۹۵ درصد قبولی  دادن.بچه خودم مدال رباتیک مسابقه اخیرو کسب کردن ک تی وی نشون داد/.این یعنس معلمین و شیوه تدریسون فراتر گوکل هست🤓

از نظر شاد بودن هم هروز ریتم و گیم بودن و علاقه بچه ب مدرسه تا حدی ک دز تعیطلات گریه میکنه ک بره مدرسه

نشان اژ شادی بچه در مدرسه اش داره.

شکرخدا اجتماعی هم هست

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
من متاسفانه تجربه نداشتم و سال خوبی رو پشت سر نذاشتم یعنی تا امشب نظرم باز نسبت به مدرسه مساعد بود ت ...

چرا عزبزم؟

2810