2777
2789
عنوان

چندسالگی بهتره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 21 پست
تا 20 سالگی حتی یاد‌ش نمیاد یه زمانی می‌رفته کلاس زبان

خب من نمیخوام تفریحی بفرستم که یادش بره تاوقتی که مدرکش رو بگیره هرچندسال که طول کشید میره انشاالله

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره کاملا فضاش عین شهربازی پره اسباب بازی و هرچیزی رو با اسباب بازی وشکل و فیلمش یاد میدن کلا نوع آم ...

خب این واقعا عالیه

چون هم ذهن بچت فعال میشه و هم زبان یاد می‌گیره و از هم سن و سالاش جلوتره

خب کامل بلده یعنی ماشاالله خیلی زود شروع ب صحبت کردن کرد و کامل عین یه آدم بالغ تلفظ میکنه حروف و جم ...

در مورد تلفظ ها هر چی در سنین پایین آموزش ببینن و همچنین حوالی دوران نوجوانی تلفظ بهتره..اما ممکنه بعد از سنین نوجوانی افت کنه این مورد البته به فاکتورهای دیگری بستگی داره و اصلا قطعی نیست..چه بسیار آدمایی که بعد از سنین نوجوانی آموزش دیدن موفقم بودند...اما در کل بچه ها توجه و گیراییشون بالاست و طبیعیه که تو این سنین یادگیری بهتری داشته باشن...ولی رسمی نباشه بهتره...

البته من خودم هم کار کردم تو آموزشگاه معمولا زیر دبستان با نقاشی و بازی آموزش می دن نه املا و...این طوری اگه باشه اشکال نداره.

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
در مورد تلفظ ها هر چی در سنین پایین آموزش ببینن و همچنین حوالی دوران نوجوانی تلفظ بهتره..اما ممکنه ب ...

بله نقاشی و بازیه و فضاش عین شهریازیه پر ازاسباب بازی و اینجور چیزا و کلا باشعرو آهنگ و اینا یاد میدن 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
خب من نمیخوام تفریحی بفرستم که یادش بره تاوقتی که مدرکش رو بگیره هرچندسال که طول کشید میره انشاالله

بهتره 10سال به بعد بزاریش تجربه داشتم

بچه هرچقد هوش داشته باشه یادش میره توی اون سن وقتی بزرگ شه

کاربری دست دو نفره🌸