2777
2789
عنوان

چندسالگی بهتره؟؟

322 بازدید | 21 پست

که بچه رو بفرستی کلاس زبان انگلیسی؟پسر من ۴سالو ۸ماهشه ،فارسی ،کردی رو کامل بلده ۳ماهم هست دارم زبان میفرستم خیلیا میگن زوده،ولی خودش عاشق محیط اونجاس و خیلیم دوس داره یادگرفتنشو کلا با ،بازی یاد میدن دودل شدم الان 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا زبان اول کلمل نشده یاد دادن زبان دوم اشتباهه چون مشکلات تکلم برای بچه ایجاد میکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
به نظرم بعد کلاس اول  قبل اون الکیه

ولی الان بااینکه ۳ترم کامل نشده میبرمش خیلی خوبه و راضیم 

وقتی فارسی رو خوب یاد گرفت

از کلاس سوم ابتدایی

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
بزار بره ولی اگه میخوای زودتر مسلط بشه کارتون انگلیسی بزار براش

کارتون هم میبینه ،اتفاقا چون با کارتونا همخونی میکرد وهی میپرسید این چی میشه اون چی میشه فرستادم 

ولی الان بااینکه ۳ترم کامل نشده میبرمش خیلی خوبه و راضیم 

از سن خیلی کم وقتی میبری بعد یطورایی ممکنه زده بشن 

بازم بستگی به علاقه و شوق خودش داره

تو دنیایی که 51 بر 17 بخش پذیره هیچی از هیچکس بعید نیست...⁦👩‍🦯⁩
خوبه اگه با بازی یاد میدن

آره کاملا فضاش عین شهربازی پره اسباب بازی و هرچیزی رو با اسباب بازی وشکل و فیلمش یاد میدن کلا نوع آمدزششون فوقلعادس 

2810