2777
2789
عنوان

خانمايي که اول زندگيتون بد بوده بعد چندسال خوب شده، خواهرم ميگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3278 بازدید | 47 پست

من خودم ب شخصه خيلي اشتباهاتي داشتم تو زندگي ي جاهايي جا زدم گفتم تمومه ولي موفق اون كسيه ك از كاه كوه نسازه قوي باشه و زندگي خوبي برا خودش و طرف مقابلش بسازه 

خداااايا شكرت🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سالی این اسمت چقدر نوستالژی یه    

الگوي ذهني من بود تو بچگي، دوست داشتم مثل اون باشم

ازدواج هندونه در بسته بود برای من سفید شد، خداجونم اگه تقاص گناهه به حق بنده های مقربت بقیشو ببخش، دیگه برای همه چیز به تو توکل میکنم، همه چیو سروسامون بده  تو میتونی
امضات هم ناراحت کننده است    

اي بابا، دلم خونه

ازدواج هندونه در بسته بود برای من سفید شد، خداجونم اگه تقاص گناهه به حق بنده های مقربت بقیشو ببخش، دیگه برای همه چیز به تو توکل میکنم، همه چیو سروسامون بده  تو میتونی

عزیزم صد در صد بهتر میشه به مرور

اولش خیلی به هم گیر الکی میدیم 

مثلا شوهر من اصلا دوس نداشت زیاد عصرنشینی...برم ،باید ازیه هفته قبل بهش میگفتم شاید بزاره شاید نه

منم کوتاه نیومدم جلوش منم نمیزاشتم بدون اجازه من جایی بره

بعد۱سال دیگه دید سخته و ... کم کم همدیگه رو راحت گذاشتیم

خدایا بابت همه چیز شکرت  

بنظر من هرچی سن بالاتر میره ادم پخته تر و عاقل تر میشه درکش بالا میره وهمینطور تجربیاتش،  هر لحظه از زندگی انسان در حال تغییر..

خیلی وقت ها گفتند چرا می خندی؟ بگو ما هم بخندیم اما هیچ وقت نگفتند غصه چه را می خوری؟ بگو ما هم بخوریم.  
بنظر من هرچی سن بالاتر میره ادم پخته تر و عاقل تر میشه درکش بالا میره وهمینطور تجربیاتش،  هر لح ...

برای همه اینطور نیس شوهر من سنش بالاست ولی رفتارش اصلا پخته و منطقی نیس...حتی بابچه مون هم بلد نیس درست رفتار کنهحالا همسرداری پیش کشش

برای همه اینطور نیس شوهر من سنش بالاست ولی رفتارش اصلا پخته و منطقی نیس...حتی بابچه مون هم بلد نیس د ...

نمیدونم چی بگم عزیزم ادمایی هم هستند ک با بالا رفتن سنشون معذرت میخوام ولی احساس پیری میکنن و نمیدونم خل و خوی گذشته رو ندارن

خیلی وقت ها گفتند چرا می خندی؟ بگو ما هم بخندیم اما هیچ وقت نگفتند غصه چه را می خوری؟ بگو ما هم بخوریم.  

شایدم من اشتباه کنم ولی خانومای عزیز من دوماه اردواج کردم و تجربه ای ندارم ولی درس ک خوندم اینه هرچی همسرانتون توی زندگیتون نقششون کمتر بتشه شما باید نقش خودتون به جاش پرنگ تر کنید واسه حفظ زندگیتون

2810