2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733805 بازدید | 90150 پست
سلام دوستان.من صددرصددلم میخواست سز بشم.اما بادیدن پست های شما وانرژیتون به طبیعی علاقه مند شدم.امید ...

سلام عزیزم.  خیلی خوش اومدی به جمع ما.  شما زایمان اولتونه یا مثل ما جزو شکست خوردگان وی بک هستی؟ !

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معمولا پزشکا از شیوه جراحی هم اطلاع دارن...  اول اسم پزشکو میپرسن...  اگه براشون آشنا نبود ...

سلام رستا جون.

منم فقط در حد واجبات میخام خرید کنم.و چنددست لباس و لوازم بهداشتی و حوله و پتو میخام بگیرم براش.

برای بیمارستانم بازم خیلی گشتم شاید به کل بیمارستانهای مشهد یکجورایی زنگ زدم و به بخش زایشگاهشون

اخرش خداروشکر نتیجه گرفتم.و بیمارستان امام حسین که خصوصیه و مال سپاهه هم گفتن دکتراشون انجام میدن.که خودم میخاستم قبل ازینکه اصلا بفکر طبیعی بیفتم برم همونجا و پیش دکتر صالحی که شنیده بودم وی بک هم انجام میدادن.

خلاصه خدارو شاکرم که دکتر صالحی تو همون امام حسین وی بک هم انجام میدن و دکتره حاذقی هستن.

حالا پرونده ام رو که شوهرم از بیمارستان بگیره حتما تو هفته جدید میرم یک ویزیت پیششون تا هرچی خدا بخاد

درضمن بیمارستان امام حسین اگرچه خصوصی هست ولی هزینه زایمان سزارینش ۱۲۰۰ با دفترچه سلامته و طبیعی که حتما ارزونتر در میاد.بهرحال اگه کارم خدانکرده به سزارین بکشه با خیال راحت همونجا سزارینم میکنن.و شوهرمم خاطرش اسوده میشه

سلام دوستان من هنوز زایمان نکردم خیلی درگیر کارامم اخه برای زایمانم کلی کار دارم ورزشا رو دارم انجام ...

سلام عزیزم.  ای بابا...  هنوز که قلمبه ای!  

ما یواش یواش داشتیم واسه بچه ت عروسی میگرفتیم  

راستی من متوجه شدم درد بخیه ی طبیعی اونقدران که تو سایت ادمو میترسونن چیز خاص و دردناکی نیست این بیش ...

درسته...  جنس پوستی که تو زایمان طبیعی بخیه میخوره،  یه پوست نازک و دقیقا جنس لبه.  خییییلی زودم جوش میخوره. 

جنس لب طوریه که اگه خشک شه ترک برمیداره...  این پوستم باید چرب و منعطف باشه که وقت زایمان راحت باز شه ، کمتر برش بخوره و بعدشم راحت تر جوش بخوره! 

واسه همین چرب کردن و ماساژش توصیه میشه

درسته...  جنس پوستی که تو زایمان طبیعی بخیه میخوره،  یه پوست نازک و دقیقا جنس لبه.  خ ...

من نمیدونم چرا با روغن زیتون اذیت میشم واسه همین هر دفه میرم دستشویی بعدش که خشک کردم با وازلین چرب میکنم احساس خوبی دارم بعدش 

الحمدلله رب العالمین
من نمیدونم چرا با روغن زیتون اذیت میشم واسه همین هر دفه میرم دستشویی بعدش که خشک کردم با وازلین چرب ...

ببخشید روزی چند دقیقه ماساژ میدید؟ 

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...
ببخشید روزی چند دقیقه ماساژ میدید؟ 

والا ماساژ انچنانی نمیدم در حدی که چرب بشه مثلا ده ثانیه البته من در روز ده بار دستشویی میرم😄 که بعد از هر دستشویی حتتتما این کارو میکنم بعد روش دستمال میذارم که لباسم زیرم کثیف نشه و میام بیرون این تقریبا بیست و چهار ساعته چربه

الحمدلله رب العالمین
راستی دردتون که شروع شد تا هفت سانت باز نشدید به هیچ عنوان دوش اب گرم نگیرید چون انقباضا رو کم میکنه ...

من از یکی از بچه های نی نی سایت که صارم زایمان کرده بود و روند زایمانش خیلی سریع پیش رفته بود شنیدم.  مامای همراهش با روغن ماساژش میداده و بهش توصیه میکرده وقتی درد نداره کمرشو قر بده. 

وقت شروع دردهام روی توپ یوگا بپره.  چون لحظه انقباض رحم در تلاشه که بچه رو به سمت پایین هدایت کنه. وقتی که مادر به خودش بپیچه و منقبض کنه خودشو و نفسشو حبس کنه،  ماهیچه ها و عضلات رحم سفت میشن و مانع پیشرفت زایمان میشن. 

ولی بالا پایین پریدن،  و بعضی حرکات که بعدا میارم تو تاپیک ...

باعث کمک به پایین اومدن و خروج جنین میشه. 

تکنیکای تنفسی ام میذارم.  خیلی کمک کننده س. 

من از یکی از بچه های نی نی سایت که صارم زایمان کرده بود و روند زایمانش خیلی سریع پیش رفته بود شنیدم. ...

اره اینا که گفتی خیلی خوبه راستی تا درداتون به سه مین یه بار نرسید بیمارستان نرید لزومی نداره تازه مامای من میگفت همین سه مین یه بارم دو ساعت تحمل کنید بعد برید که فقط زایمات کنید دیگه

الحمدلله رب العالمین
من نمیدونم چرا با روغن زیتون اذیت میشم واسه همین هر دفه میرم دستشویی بعدش که خشک کردم با وازلین چرب ...

روغن کنجد، بابونه یا قرص گل مغربی رو امتحان کن.