2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ***زایمان طبیعی پس از سزارین***

| مشاهده متن کامل بحث + 1733850 بازدید | 90151 پست
نه من فقط پرینه ماساژ میدم.داخل نه اصلا. اره چقدر کار هست که بتونم انجام بدم.خدا کنه یادم بمونه.الب ...

پیاده روی تو خیلی زیاد کن.  چون یه مدت استراحت بودی بیشتر نیاز به تحرک داری.  حرکت الاکلنگ و پروانه و...  رو هم انجام بده. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

1. دکتر ترکستانی بیمارستان خاتم الأنبیاء 2. دکتر مؤید محسنی بیمارستان محب کوثر  3. دکتر ...

فقط اومدم بگم این دکتر روغنی زاد رو از لیستتون حذف کنید که فوق العاده بیسواد و بی مسوولیته، سر زایمان من، دهانه ی رحم باز نمیشد ، در حالی که دردها منظم شده بودند و به فاصله ی دو دقیقه، ایشون از هشت صبح منو فرستادن بیمارستان، تا هفت شب نیومدن، مطب بودن و به کارهای شخصیشون رسیدن، بعد هم که اومدن به من کلی بپر بپر دادن، هر چی مامانم گفت سونو بدید که چرا باز نشده، گفت فقط ضربان قلب، اخرش هم یه ماما گفت بهش مثل اون بچه ماه پیش نشه، نگو یه بچه ای رو به سختی طبیعی دنیا اورده بودن و تو این یک ماه هر روز به یه دلیلی بیمارستان بستری بوده. خلاصه ساعت نه شب منو بردن برای سزارین،خودش میگفت جفت پاره شده، خون فواره میزد تو اتاق عمل. بند ناف دور سر بچه پیچیده بود، بچه ام با رنگ سیاه دنیا اومد. خودم هم بعد از عمل تا مدتی وضعیتم استیبل نبوده گویا. بعدشم تا یکسال افسردگی گرفتم به خاطر خونی که از دست داده بودم. سینه هام هم عفونت کرد چون بچه ام استرس داشت تا مدتها نمیتونست سینه ام رو بگیره. خلاصه روغنی زاد رو کلا حذفش کنید

فقط اومدم بگم این دکتر روغنی زاد رو از لیستتون حذف کنید که فوق العاده بیسواد و بی مسوولیته، سر زایما ...

ای بابا بنده خدا چقدر اذیت شدید😦😦

واقعا خدا به بعضی از این دکترا عقل بده

الان باردارید؟

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

سلام دوستان.من صددرصددلم میخواست سز بشم.اما بادیدن پست های شما وانرژیتون به طبیعی علاقه مند شدم.امیدوارم پشیمون نشم.منم مبخوام توصیه های شمارو انجام بدم تایه زایمان خول داشته باشم.

دنیاهمه هیچ واهل دنیاهمه هیچ      ای هیچ برای هیچ برهیچ مپیچ
سلام دوستان.من صددرصددلم میخواست سز بشم.اما بادیدن پست های شما وانرژیتون به طبیعی علاقه مند شدم.امید ...

خداروشکر 

ان شا الله راحتترین زایمان رو داشته باشید 

وای منک خیلی خوشحال شدم از اینکه یکی از سزارین شدنش پشیمون شده😊

ماها ک دردشو کشیدیم میفهمیم چ اشتباه بزرگیه سزارین شدن

صبر اوج احترام به حکمت خداوند است💗💗💗الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

کلا بحث درد هم نباشه طبیعی یه روندیه که خدا قرار داده و سزارین بی دلیل مسلما به پای اون نمیرسه. امیدوارم زایمان خوبی داشته باشی. همینجا بیا خبرشو بده

برای حال دلم صلوات مهمونم میکنی؟  

سلام دوستان من هنوز زایمان نکردم خیلی درگیر کارامم اخه برای زایمانم کلی کار دارم ورزشا رو دارم انجام میدم و دمنوشم فعلا فقط گل گاو زبون میخورم. خاک شیر و سیاهدونه با خرما هم دارم میخورم تا ببینم خدا چی میخواد فردا بازم نوبت دکتر دارم برم ببینم وضعیتم چ طوریه

اگه دردم گرفت حتما میام اینجا میگم 

الحمدلله رب العالمین

راستی من متوجه شدم درد بخیه ی طبیعی اونقدران که تو سایت ادمو میترسونن چیز خاص و دردناکی نیست این بیشتر اثرات روحیه که تو سایت رواج پیدا میکنه فکر نمیکنم درد بخیه برای کسی که طبیعی زایمان میکنه و اون همه درد و تحمل میکنه اصن به حساب بیاد من از مامانم.  مادرشوهرم که پرسیدم میگفتن اصصصلا چیز خاصی نیست اگه تا مدتی روش نشینی و مراقبت کنی خیلی هم زود خوب میشه و هیچ کدوم هم عفونت نکرده بودن پس فکرتون رو اصلا مشغول این قضیه نکنید با قدرت به یه زایمان خوب فکر کنید برای منم دعا کنید زودتر دردم بگیره خخخخخ

الحمدلله رب العالمین

راستی دردتون که شروع شد تا هفت سانت باز نشدید به هیچ عنوان دوش اب گرم نگیرید چون انقباضا رو کم میکنه و روند زایمان رو طولانی میکنه و ما هم به انقباضا نیاز داریم تا زایمانمون سریع پیش بره بعد هفت سانت تو مراحل اخر دوش. اب گرم بگیرید 

الحمدلله رب العالمین
راستی دردتون که شروع شد تا هفت سانت باز نشدید به هیچ عنوان دوش اب گرم نگیرید چون انقباضا رو کم میکنه ...

سلام عزیزم.همه فکرکردن رفتی برای زایمان.امیدوارم راحت زایمان کنی.منم مشتاقانه منتظر خبرهای خوبتم.

هنوز تازه میخام برم پیش دکتری که وی بک میکنه.

وامیدوارم منم بتونم راحت فارغ بشم.و افت فشار و...پیدانکنم وقت دردام

مارو بیخبر نزار عزیزم

سلام عزیزم.همه فکرکردن رفتی برای زایمان.امیدوارم راحت زایمان کنی.منم مشتاقانه منتظر خبرهای خوبتم. ه ...

ممنون گلم دعا کنید واسم شما هم ان شاالله زایمان خوبی خواهی داشت لگنت خوب باشه بقیش حله

الحمدلله رب العالمین
فقط اومدم بگم این دکتر روغنی زاد رو از لیستتون حذف کنید که فوق العاده بیسواد و بی مسوولیته، سر زایما ...

سلام عزیزم.  چقدر اذیت شدید!  

بله.  منم ازشون خیلی خوب نشنیدم! ولی خب جزو پزشکایی هستن که وی بک انجام میدن!